xammp

This section is for posting questions which are not directly related to WYSIWYG Web Builder.
Examples of off topics: web server configuration, hosting, programming related questions, third party scripts.

Note that these questions will generally not be answered by the administrators of this forum.
WWBman
 
 
Posts: 821
Joined: Fri Jan 08, 2010 6:10 pm

Re: xammp

Post by WWBman » Thu May 21, 2020 2:30 pm

No they're just showing

imgbb.com

image not found

davehappen
 
 
Posts: 120
Joined: Mon Apr 06, 2020 5:20 am

Re: xammp

Post by davehappen » Thu May 21, 2020 3:17 pm

I’ll try them again in he morning, bed time here, I really appreciate help.

davehappen
 
 
Posts: 120
Joined: Mon Apr 06, 2020 5:20 am

Re: xammp

Post by davehappen » Fri May 22, 2020 5:40 am

hi wwbman, everything seems to be working at the moment, i think i found a duplicats table, i deleted everything agian and it seems to work now.
the only problem i have now is ive pulished the whole site with three pages with .php extensiond and they are not showing for some reason.
the site is
rctriders.co.uk
and the form is only acessable form the index page.
if i can get the page to show and get some data in it, fingers crossed.
what ever happens your input has been most valueable thank you.

WWBman
 
 
Posts: 821
Joined: Fri Jan 08, 2010 6:10 pm

Re: xammp

Post by WWBman » Fri May 22, 2020 8:20 am

The thing that threw me initially was the popup message referencing 'form'.
Since your table was named 'form' I thought it was referring to that, it wasn't.
When I tested it with a different table name the error still referred to 'form'.
So it was just referring to the phpMyAdmin 'form' to create columns.

davehappen
 
 
Posts: 120
Joined: Mon Apr 06, 2020 5:20 am

Re: xammp

Post by davehappen » Fri May 22, 2020 8:54 am

once again many thanx your patience. just the php to sort out now.

Post Reply