Text boxes on breakpoints

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
GrahamW
 
 
Posts: 264
Joined: Sat Jul 08, 2017 5:02 am

Text boxes on breakpoints

Post by GrahamW » Wed Jul 03, 2019 8:06 am

In version 14 if you had a text box in a layout grid and click it the box would automatically expand out to fit all the text. In version 15 if you click it nothing happens

Graham

User avatar
Pablo
 
Posts: 18680
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Text boxes on breakpoints

Post by Pablo » Wed Jul 03, 2019 9:13 am

Are you using the most recent update (15.0.1)?
If yes, then what are the exact steps to reproduce this behavior?

User avatar
Fender
 
 
Posts: 112
Joined: Sun Oct 16, 2011 11:01 am

Re: Text boxes on breakpoints don't scale!

Post by Fender » Wed Jul 03, 2019 10:02 am

I'm using the build of 3-7-19
I tried this and the problem exist.
Here I've made a sample for you https://ufile.io/45cog3v7
Insert text in layoutgrid
make some breakpints
Now when you go to a breakpoint you have to scale the textbox to fit in the layoutgrid
instead of just clicking on the text
This fact made me look at the text behavior in the jquery accordion wich I use in a site.
THIS HAPPENS ALSO IN JQUERY ACCORDION WITH THE TEXT!
I have to drag out the text to see and change the text

User avatar
Pablo
 
Posts: 18680
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Text boxes on breakpoints

Post by Pablo » Wed Jul 03, 2019 12:37 pm

Although this change was intentionally, I have made it now work again like it did in previous versions (hotfix 6)

GrahamW
 
 
Posts: 264
Joined: Sat Jul 08, 2017 5:02 am

Re: Text boxes on breakpoints

Post by GrahamW » Thu Jul 04, 2019 2:49 am

Thanks Pablo all fixed now

Graham

Lasa
 
 
Posts: 371
Joined: Sat Oct 06, 2018 3:08 pm

Re: Text boxes on breakpoints

Post by Lasa » Thu Jul 04, 2019 9:06 pm

How do you add a hot fix, I've noticed the same thing..
Thanks,
Lasa

alan_sh
 
 
Posts: 519
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: Text boxes on breakpoints

Post by alan_sh » Thu Jul 04, 2019 9:13 pm

Just download and re-install the latest s/w.

Alan

Lasa
 
 
Posts: 371
Joined: Sat Oct 06, 2018 3:08 pm

Re: Text boxes on breakpoints

Post by Lasa » Thu Jul 04, 2019 10:01 pm

Easy enough!
Thanks
Lasa

Post Reply