Page 1 of 1

LAYER

Posted: Tue Sep 10, 2019 2:55 pm
by paul2811
Hi All,

I have inserted break points on my page to establish a responsive design for my website. However when inserting a new layer this doesn't
seem to be responsive when clicking on the break points setup on the page.

Does anyone know how to make a layer responsive thank you

Best Regards
Paul

Re: LAYER

Posted: Tue Sep 10, 2019 3:02 pm
by Williams
What do you exactly mean with
However when inserting a new layer this doesn't
seem to be responsive when clicking on the break points setup on the page.
you have to resize the layer in your Breakpoints yourself. that's how it works. it doesn't look responsive like the layout gride.
Hopefully this answer your question..

Re: LAYER

Posted: Tue Sep 10, 2019 3:10 pm
by paul2811
I will try this out thank you

Paul

Re: LAYER

Posted: Tue Sep 10, 2019 3:13 pm
by Bluesman
paul2811 wrote:
Tue Sep 10, 2019 2:55 pm
Hi All,

I have inserted break points on my page to establish a responsive design for my website. However when inserting a new layer this doesn't
seem to be responsive when clicking on the break points setup on the page.

Does anyone know how to make a layer responsive thank you

Best Regards
Paul
In first case... make the layer mode: Floating so it will work with other responsive objects...

Re: LAYER

Posted: Wed Sep 11, 2019 6:42 pm
by paul2811
Thank you I will