web builder 15 won't publish files

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
cardstoweb
 
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 27, 2017 2:22 pm

web builder 15 won't publish files

Post by cardstoweb » Sat Sep 28, 2019 3:52 am

Hello I just upgraded to wysiwyg 15 from 12 and it will only publish my html files it wont create a image folder to publish my images to.
wb builder 12 did it flawlessly. don't know why it will only publish my html files to my website file maneger.
If you could help with this it would be a great help.
Thanks.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17950
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: web builder 15 won't publish files

Post by Pablo » Sat Sep 28, 2019 6:29 am

There are no known issues with publishing in WB15. It seems to work correct for all other users (including myself).
Are there any errors in the publish log?

cardstoweb
 
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 27, 2017 2:22 pm

Re: web builder 15 won't publish files

Post by cardstoweb » Sat Sep 28, 2019 1:54 pm

this is what keeps repeating in my publish log


Timeout waiting to accept the active-mode FTP data connection.

--acceptDataConnection

Failed to accept data connection.

--completeDataConnection

Failed to complete data connection.

--uploadFromDataSource

Failed.

--uploadFromLocalFile

TotalTime: Elapsed time: 60156 millisec

Failed.

--PutFile

--SecureFtpLog



28/09/2019 08:37:58.152 Successfully uploaded file.

28/09/2019 08:37:58.237 MKD /

28/09/2019 08:37:58.316 CWD /

28/09/2019 08:37:58.353 425 Could not open data connection to port 49821: Connection timed out

28/09/2019 08:37:58.390 PORT 192,168,0,29,194,169

28/09/2019 08:37:58.431 500 I won't open a connection to 192.168.0.29 (only to 52.124.91.43)

28/09/2019 08:37:58.483 PORT 52,124,91,43,194,169

28/09/2019 08:37:58.530 200 PORT command successful

User avatar
Pablo
 
Posts: 17950
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: web builder 15 won't publish files

Post by Pablo » Sat Sep 28, 2019 2:30 pm

It looks like you have configured FTP for port mode. Please select 'passive mode' and try again.

cardstoweb
 
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 27, 2017 2:22 pm

Re: web builder 15 won't publish files

Post by cardstoweb » Sun Sep 29, 2019 1:58 am

Tried passive mode' still won't wont create or send image file.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17950
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: web builder 15 won't publish files

Post by Pablo » Sun Sep 29, 2019 7:45 am

What is the error when you set it to passive mode?
Did you make sure your firewall is not blocking the connection?
Did you try 'wininet' mode? Tools->Options->Publish->FTP engine

Related FAQ:
viewtopic.php?f=10&t=36493

alan_sh
 
 
Posts: 487
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: web builder 15 won't publish files

Post by alan_sh » Sun Sep 29, 2019 9:37 am

Also,

What happens if you publish it to a local disk folder and then use something like FileZilla to upload it to your web site?

Alan

Post Reply