Menu with vertical scroll/swipe ability

Issues related to hyperlinks and web site navigation.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/links.html
dnlyko
 
 
Posts: 60
Joined: Tue Mar 05, 2019 12:55 pm
Location: Canada

Re: Menu with vertical scroll/swipe ability

Post by dnlyko » Sun Dec 29, 2019 10:52 pm

I tried to edit and or delete but it does not allow me to.
How are you able to delete html?

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 725
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: Menu with vertical scroll/swipe ability

Post by crispy68 » Sun Dec 29, 2019 11:10 pm

How did you add it originally? However you added it just go back and remove it.

Did you add the code via an html object? or did you add it via the page html under: Page --> Page HTML --> Between <head></head> tags?

dnlyko
 
 
Posts: 60
Joined: Tue Mar 05, 2019 12:55 pm
Location: Canada

Re: Menu with vertical scroll/swipe ability

Post by dnlyko » Sun Dec 29, 2019 11:15 pm

crispy68 wrote:
Sun Dec 29, 2019 11:10 pm
How did you add it originally? However you added it just go back and remove it.

Did you add the code via an html object? or did you add it via the page html under: Page --> Page HTML --> Between <head></head> tags?
I tried highlighting the code then backspace and delete but it does not allow
Last edited by dnlyko on Sun Dec 29, 2019 11:43 pm, edited 1 time in total.

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 725
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: Menu with vertical scroll/swipe ability

Post by crispy68 » Sun Dec 29, 2019 11:21 pm

If you added the code under the page HTML, then it should let you delete it. Can you upload an image of what you are trying to delete?

dnlyko
 
 
Posts: 60
Joined: Tue Mar 05, 2019 12:55 pm
Location: Canada

Re: Menu with vertical scroll/swipe ability

Post by dnlyko » Sun Dec 29, 2019 11:27 pm

Stupid me. I was attempting to do it on the upper window, not in the lower edit window. I did not open the 'Between" tab to reveal my code

Post Reply