Probleempje met breakpoint

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
User avatar
aml02873
 
 
Posts: 96
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Probleempje met breakpoint

Post by aml02873 » Thu Jul 08, 2021 6:57 pm

Ik heb een vreemde situatie. In het bijgevoegde project is een masterpage gemaakt. Als ik een breakpoint 360 toevoeg verdwijnt in de het ontwerpscherm van het breakpoint de bovenzijde van de pagina en zie ik alleen de footer. Als ik het breakpoint weghaal en opnieuw plaats dan zie ik alles weer tot ik naar beneden scroll. Dan verdwijnt de bovenzijde weer. In de preview zie ik een en ander wel, maar kan dus niet het design aanpassen. Versie 16.4.0 build 5 juli 2021.

https://we.tl/t-UQjN68DLHM

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 1588
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: Probleempje met breakpoint

Post by crispy68 » Thu Jul 08, 2021 7:06 pm

Do you possibly have "Automatically scale objects in other breakpoints" checked under options?

User avatar
Pablo
 
Posts: 24262
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Probleempje met breakpoint

Post by Pablo » Fri Jul 09, 2021 6:39 am

Ik kan het project niet laden omdat er extensies worden gebruikt die ik niet heb.
Zou je aub alle extensies uit het project willen verwijderen?

Zie ook:
viewtopic.php?f=10&t=82134

User avatar
aml02873
 
 
Posts: 96
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Re: Probleempje met breakpoint

Post by aml02873 » Fri Jul 09, 2021 5:07 pm

crispy68 wrote:
Thu Jul 08, 2021 7:06 pm
Do you possibly have "Automatically scale objects in other breakpoints" checked under options?
No.

User avatar
aml02873
 
 
Posts: 96
Joined: Mon Dec 23, 2013 5:15 pm

Re: Probleempje met breakpoint

Post by aml02873 » Fri Jul 09, 2021 5:10 pm

Project zonder extenties

https://we.tl/t-LaMeb5V1GQ

User avatar
Pablo
 
Posts: 24262
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Probleempje met breakpoint

Post by Pablo » Fri Jul 09, 2021 5:57 pm

Je hebt 'masterpageLayoutGrid1' als 'footer' geconfigureerd.
De pagina is echter niet hoog genoeg om de hele footer weer te geven, daarom wordt de header overlapt.
Dus je moet de hoogte van de pagina aanpassen.

Post Reply