Links do not publish correctly

Issues related to hyperlinks and web site navigation.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/links.html
Post Reply
User avatar
Chris_t
 
 
Posts: 72
Joined: Thu Oct 27, 2016 7:39 pm

Links do not publish correctly

Post by Chris_t » Wed Nov 29, 2017 12:55 pm

Hi Pablo

I will send you the project file. The three links in the bottom section of this page: http://www.westbrookjazz.co.uk/katewest ... iary.shtml

links:
www.theartroomtopsham.co.uk
email theartroom@eclipse.co.uk
more information

all show the correct links in WB12 but when published or previewed they all show the same link to http://www.theartroomtopsham.co.uk. What am I doing wrong please?

User avatar
Pablo
 
Posts: 14009
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Links do not publish correctly

Post by Pablo » Wed Nov 29, 2017 1:33 pm

I'm sorry, I cannot open the project you have send me. It may be too large for email.
Can you please remove all non-relevant content/pages from the project before sending it?

User avatar
Chris_t
 
 
Posts: 72
Joined: Thu Oct 27, 2016 7:39 pm

Re: Links do not publish correctly

Post by Chris_t » Wed Nov 29, 2017 1:42 pm

Not sure what happened there. It is just one page and saved at about 8Mb. Very strange. Since then I have reinstalled WB12 and the links now seem to work fine. Sorry to have taken up your time Pablo.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest