*** SOLVED *** Failure on Update 14.0.2 May 24

This section is for posting questions which are not directly related to WYSIWYG Web Builder.
Examples of off topics: web server configuration, hosting, programming related questions, third party scripts.

Note that these questions will generally not be answered by the administrators of this forum.
Post Reply
MorningLight
 
 
Posts: 118
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

*** SOLVED *** Failure on Update 14.0.2 May 24

Post by MorningLight » Thu May 24, 2018 5:08 pm

Hi Pablo,

During the installation of the newer version (May 24) the installer send an "Error 183" , related to "cannot create an existent file".

The file affected is WebBuilder.exe

I'm updating my later version with the package available in DOWNLOAD section (full installer).

Regards,
David

MorningLight
 
 
Posts: 118
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

Re: Failure on Update 14.0.2 May 24

Post by MorningLight » Thu May 24, 2018 5:12 pm

The worst: my Web-Builder is not functioning and the entire folder is set without permissions.

I cannot execute it, I cannot change its permissions, I cannot do anything.

:(

User avatar
Pablo
 
Posts: 14462
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Failure on Update 14.0.2 May 24

Post by Pablo » Thu May 24, 2018 5:27 pm

There is no virus in the application (and there never has been). This is a false positive, a bug in your anti virus software.
Please add the application to the exception list or contact the maker of your anti-virus software for an update.

MorningLight
 
 
Posts: 118
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

Re: Failure on Update 14.0.2 May 24

Post by MorningLight » Thu May 24, 2018 6:07 pm

Pablo,

I don't think the problem is related to antivirus, since I'm doing several updates of WB without any error.
Anyway, I changed the status of SETUP and related files - no success at all.

I will try now disabling the antivirus...

MorningLight
 
 
Posts: 118
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

Re: Failure on Update 14.0.2 May 24

Post by MorningLight » Thu May 24, 2018 6:09 pm

Hmmm...

You were right.
Even marking all files as "Reliable" the Malwarebytes OR Kaspersky were blocking the EXE subscribing.
The update was conducted normally.

Thanks.

Post Reply