Page 2 of 2

Re: Best way to use Google Analytics in WB?

Posted: Sun Feb 24, 2019 12:41 pm
by Pablo
The code is on the page, so it should be ok.

Re: Best way to use Google Analytics in WB?

Posted: Sun Feb 24, 2019 12:43 pm
by ae_registration
Yes, I see it works. I saw you've entered the site. Well, I suppose that the problem was in my browser settings? I use incognito mode and tracking is forbidden. Possible that was the problem?

Re: Best way to use Google Analytics in WB?

Posted: Sun Feb 24, 2019 1:30 pm
by Pablo
Yes, that may be related.

Note that this is not specific to the application.
The code will be published "AS IS". The behavior of the script is controlled by Google.