Changing breakpoints

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
BStumpf
 
 
Posts: 7
Joined: Wed Apr 10, 2019 5:39 pm

Changing breakpoints

Post by BStumpf » Wed Apr 10, 2019 5:42 pm

Can a breakpoint be increased in size without deleting it? I think 320 is too small and would like to increase it without building another breakpoint.

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Changing breakpoints

Post by Pablo » Wed Apr 10, 2019 6:32 pm

You can update the breakpoint size in 'Manage breakpoints'.
Note however that this will not update the layout automatically, unless you are using layout grids.

Post Reply