Vanishing pic

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
RedDevil67
 
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 03, 2019 10:07 pm

Vanishing pic

Post by RedDevil67 » Thu Apr 04, 2019 6:33 pm

Hi. I have a website banner that displays top of screen full width. Shows on all the pages on pc but when you look at it on a phone it doesn't show on all pages only a few even though as far as I know the settings on each page are the same. Driving me mad:O

Any clues for a novice :)

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4476
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Vanishing pic

Post by BaconFries » Thu Apr 04, 2019 6:45 pm

When posting it is always best to provide a url so we can view and then provide a answer. Maybe the image names are invalid.
See the following:
viewtopic.php?f=10&t=131

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Vanishing pic

Post by Pablo » Thu Apr 04, 2019 7:57 pm

Maybe you have used an invalid file name?
viewtopic.php?f=10&t=131

RedDevil67
 
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 03, 2019 10:07 pm

Re: Vanishing pic

Post by RedDevil67 » Thu Apr 04, 2019 10:17 pm

Sorry for lack of info. The pic appears ok on all pages when on pc it only doesnt show on certain pages when on smaller screen.the site is

http://fieldsoft-solutions.co.uk/

The image is there on all pages but on phone or tablet banner image is only there on certain pages. an example of page that it doesnt show on smaller screen is;

http://fieldsoft-solutions.co.uk/Accessories.html

Thanks for your time Appreciate it :)

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Vanishing pic

Post by Pablo » Fri Apr 05, 2019 6:32 am

Which specific image are you referring too?

Did you read this?
viewtopic.php?f=10&t=131

See also: Menu -> Page -> Error reports

RedDevil67
 
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 03, 2019 10:07 pm

Re: Vanishing pic

Post by RedDevil67 » Fri Apr 05, 2019 4:38 pm

Hi Pablo. The image is the large one at the top (caravan sunset..) It does appear on all the pages in the site on full screen but when you start using smaller screens (or shrink window down) the image disappears on some pages but not others?? I have tried removing the image and replacing. The first link I gave the image will show on any size screen but on the second link( another page in same site) the image is there until you make window smaller or view on a phone/tablet.

@BaconFries Thanks for reply :) Had a look at that page but that doesn't seem to be the issue,

alan_sh
 
 
Posts: 210
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: Vanishing pic

Post by alan_sh » Fri Apr 05, 2019 5:01 pm

Ive just tried it in Firefox. It looks like it disappears around the 980px breakpoint. Do you have that size as an option in your WBS file? If so, look at the one below it in size (from experience, the breakpoints are whatever size you have and larger till it gets to the next size up)

Alan

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Vanishing pic

Post by Pablo » Fri Apr 05, 2019 5:02 pm

It looks like you have selected a different image in the breakpoint: IMG_7382.jpg
This image does not exist on the server , so that is why is is not displayed.

RedDevil67
 
 
Posts: 4
Joined: Wed Apr 03, 2019 10:07 pm

Re: Vanishing pic

Post by RedDevil67 » Fri Apr 05, 2019 6:39 pm

OMG!
Thank you Pablo, this has been driving me bonkers for ages!!
Really must learn more about this great software;)
Thanks again :D

Post Reply