Overlay Menu in layout grid not working

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
paddlefoot
 
 
Posts: 24
Joined: Fri Oct 13, 2017 8:30 pm
Location: SW Florida

Overlay Menu in layout grid not working

Post by paddlefoot » Thu Jan 10, 2019 2:07 pm

I have placed overlay menu in a layout grid (on a master page) here http://www.portcharlottemoose.org but nothing happens when I click on it. I cannot figure out why or what's wrong and hope someone can help.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17993
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by Pablo » Thu Jan 10, 2019 3:22 pm

I don't think this is related to the layout grid.
You have added code to the start of the page. This makes the entire page invalid.
Please remove all manually added code and then try again.

paddlefoot
 
 
Posts: 24
Joined: Fri Oct 13, 2017 8:30 pm
Location: SW Florida

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by paddlefoot » Thu Jan 10, 2019 11:25 pm

Thanks for the reply. That added code was Google analytics but has been removed entirely. But the overlay menu still doesn't do anything. The master page with the overlay menu inside the layout grid is here http://www.tuffnstuff.com/WB14/master_page.html and it works! But, it doesn't work when integrated with the the other pages, e.g., the published site http://www.portcharlottemoose.org

Help is appreciated.

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 584
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by crispy68 » Fri Jan 11, 2019 3:03 am

Your google maps code on the page that's not working is in the wrong spot. The code is showing up at the end of your </html> tag. This needs fixed. Also, I see references to like 3 different menus in your code 2 of which I dont think you are using.

It's always best to remove any extra objects you are not using and remove other scripts to make it easier to find out why it's not working. Sharing your project file is also a big help.

paddlefoot
 
 
Posts: 24
Joined: Fri Oct 13, 2017 8:30 pm
Location: SW Florida

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by paddlefoot » Fri Jan 11, 2019 5:04 am

Thanks Crispy68. I moved the google map into the BODY section. Also deleted extra menus that were marked Do Not Publish in Object manager. The project file is here: http://www.portcharlottemoose.org/4test ... se2121.wbs. Appreciate your help.

Note: it's probably something I'm doing but the link is including the forum address, delete that from the result and just use the portcharlottemoose.... address.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4666
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by BaconFries » Fri Jan 11, 2019 6:54 am

Why are you trying to call the Menu from another/external site/url?
"http://www.tuffnstuff.com/WB14/master_page.html" this isn't normal!. Also as crispy mentions there is reference to other menu scripts and code not of WB. I would go through each page you have made removing all manually added code/scipts and unused menus and try again.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17993
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by Pablo » Fri Jan 11, 2019 6:56 am

I think, the problem is related to using the menu on a master page. This is currently not supported, because the menu needs to overlap the entire page.
So, this menu can only be used on the page itself.

paddlefoot
 
 
Posts: 24
Joined: Fri Oct 13, 2017 8:30 pm
Location: SW Florida

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by paddlefoot » Fri Jan 11, 2019 12:46 pm

OK. I understand now the overlay menu should be used on specific page instead of master page. I used master page in effort to simplify layout, but obviously not so much.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17993
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by Pablo » Fri Jan 11, 2019 1:59 pm

I will investigate if the overlay menu can be redesigned to be compatible with master pages.

paddlefoot
 
 
Posts: 24
Joined: Fri Oct 13, 2017 8:30 pm
Location: SW Florida

Re: Overlay Menu in layout grid not working

Post by paddlefoot » Fri Jan 11, 2019 9:58 pm

Thanks, it would be handy for mobile page breakpoints.

Post Reply