Blog object gone in small device mode

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
User avatar
alex4orly
 
 
Posts: 547
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:17 am
Location: Australia
Contact:

Blog object gone in small device mode

Post by alex4orly » Thu Jul 19, 2018 3:28 am

Hello, me again
Please visit this page : http://www.squadron-125.org.il/thewars.html
Layout grid with two columns, in the right column - a blog object
If I reduce he width of the browser - the blog is gone, the same if I visit the page with my mobile....

The blog is inside a flex grid and works just fine in my other projects...

Is that again an RTL problem?

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 13990
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by Pablo » Thu Jul 19, 2018 7:23 am

Did you compare all settings with those of the working pages/projects?

User avatar
alex4orly
 
 
Posts: 547
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:17 am
Location: Australia
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by alex4orly » Thu Jul 19, 2018 7:54 am

Of course

User avatar
Pablo
 
Posts: 13990
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by Pablo » Thu Jul 19, 2018 10:08 am

And what is the difference?

User avatar
alex4orly
 
 
Posts: 547
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:17 am
Location: Australia
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by alex4orly » Thu Jul 19, 2018 11:00 am

There is no difference, the others work fine and this one doesn't.
The only difference I can think of that this one is in Hebrew - RTL website

User avatar
Pablo
 
Posts: 13990
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by Pablo » Thu Jul 19, 2018 11:24 am

Does it work when you disable RTL for this website?

User avatar
alex4orly
 
 
Posts: 547
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:17 am
Location: Australia
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by alex4orly » Thu Jul 19, 2018 11:49 am

No, I set it back to LTR and the problem is still there

User avatar
Pablo
 
Posts: 13990
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by Pablo » Thu Jul 19, 2018 2:09 pm

Then there must be another difference.

The only way to find out what is wrong is by removing objects from the page one by one or the comparing settings with the other (working) project.
For me this may also take take hours or days, based on the code only.

User avatar
alex4orly
 
 
Posts: 547
Joined: Mon Jan 20, 2014 8:17 am
Location: Australia
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by alex4orly » Thu Jul 19, 2018 8:25 pm

The only objects here are two layout grids, the one at the top and the other that holds the blog object in the right column.
What out of that can I remove?

Cheers

User avatar
Pablo
 
Posts: 13990
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Blog object gone in small device mode

Post by Pablo » Thu Jul 19, 2018 9:04 pm

I'm sorry but without your project file(s) there is not much I can do to help.
Please be aware however that for me it will also take a lot of time to figure out what you have done.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests