Mobile sites do not work properly

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
Marek
 
 
Posts: 15
Joined: Wed Jan 14, 2009 7:51 pm

Mobile sites do not work properly

Post by Marek » Fri Apr 20, 2018 11:50 am

Could you give me an advice please. I'm learning to create pages through WYSIWYG responsive. The basic page is fine.
Mobile menus do not appear on the mobile site, and there is also a menu for larger sites. There is also no text in the footer and the text on the page is blurred. Can you please advise me where I'm making a mistake?

https://www.mdata.cz/test/

Project to download here:
https://www.mdata.cz/test/test.zip

Thank

User avatar
Pablo
 
Posts: 13938
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Mobile sites do not work properly

Post by Pablo » Fri Apr 20, 2018 12:16 pm

There are objects outside the viewport.
For example, object "TextDefault''

See also the FAQ: (There is a large is empty space at the bottom (or right side) of my page)
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817

Marek
 
 
Posts: 15
Joined: Wed Jan 14, 2009 7:51 pm

Re: Mobile sites do not work properly

Post by Marek » Sat Apr 21, 2018 6:31 am

I have modified the project, but I still do not know the advice. The "TextDefault" object is too long to always exceed.

768 - Object "MenuDefault" is displayed, which is skyrocketed. The "Menu768" object is not visible, which is visible. The "TextVPaticceMobil" object does not appear in the footer. The "TextVPaticceDefault" object is invisible, can not be found when it is visible.

480 - Object "MenuDefault" is displayed, which is skyrocketed. The "Menu768" object is not visible, which is visible. The "TextVPaticceMobil" object does not appear in the footer. The "TextVPaticceDefault" object is invisible, can not be found when it is visible.

320 - Object "MenuDefault" is displayed, which is skyrocketed. The "MenuMobil" object is not visible, which is visible. The "TextVPaticceMobil" object does not appear in the footer. The "TextMobil" object is not displayed. The "TextVPaticceDefault" object is invisible, can not be found when it is visible.

Please help me with this, I can not get out of it.

Project to download here:
https://www.mdata.cz/test/test.zip

User avatar
Pablo
 
Posts: 13938
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Mobile sites do not work properly

Post by Pablo » Sat Apr 21, 2018 7:11 am

- Display the Object Manager
- Go to the 320 breakpoint
- Make 'TextDefault' visible
- right click the object and select 'Reset position'
- resize the object so it fits inside the 320 viewport.
- hide the object again.

Do this for all objects that are not inside the viewport.

Marek
 
 
Posts: 15
Joined: Wed Jan 14, 2009 7:51 pm

Re: Mobile sites do not work properly

Post by Marek » Sat Apr 21, 2018 7:45 am

Thank you, the text is fine. The menu above and the footer is not correct. The mobile menu is not visible on the page and the default menu appears

User avatar
Pablo
 
Posts: 13938
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Mobile sites do not work properly

Post by Pablo » Sat Apr 21, 2018 9:49 am

If an object is outside the current viewport then you can use 'Reset Position ' in the Object Manager to move it into view.
- right click the object
- select 'Reset Position'

See also the FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests