Hyperlinks Not Working

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
MrNewm
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:21 pm

Hyperlinks Not Working

Post by MrNewm » Tue Mar 06, 2018 2:00 pm

I have completed the changes on my site for the Responsive web design, and it now looks OK on a mobile and perfect on a pc. However the page button hyperlinks do not work. Any suggestions?

User avatar
Pablo
 
Posts: 12654
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlinks Not Working

Post by Pablo » Tue Mar 06, 2018 2:10 pm

What exactly did you do?
What is the URL of the page?
Can you please be more specific?

MrNewm
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:21 pm

Re: Hyperlinks Not Working

Post by MrNewm » Tue Mar 06, 2018 2:26 pm

I applied the manage break points to each page and it now looks acceptable on my mobile, but the hyperlinks on the page buttons do not work when viewed on the mobile, but fine on a pc. www.john-newman.co.uk

User avatar
Pablo
 
Posts: 12654
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlinks Not Working

Post by Pablo » Tue Mar 06, 2018 2:55 pm

The menu in the mobile view does not have valid links.
Are you sure you have added them?

MrNewm
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:21 pm

Re: Hyperlinks Not Working

Post by MrNewm » Tue Mar 06, 2018 3:04 pm

Yes I have, if you choose desktop site on the mobile menu it all comes up as it does normally. It also works perfectly on my Samsung Tablet.

User avatar
Pablo
 
Posts: 12654
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlinks Not Working

Post by Pablo » Tue Mar 06, 2018 3:27 pm

I'm sorry but I think you have used a different menu without links for the mobile view.
Please share your project file so can see what you have done.

MrNewm
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:21 pm

Re: Hyperlinks Not Working

Post by MrNewm » Tue Mar 06, 2018 3:46 pm

Sorry to be ignorant, but how do I share a file to here?

User avatar
Pablo
 
Posts: 12654
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlinks Not Working

Post by Pablo » Tue Mar 06, 2018 4:04 pm

- upload the project file to your website or another public server
- share the link in your post

MrNewm
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:21 pm

Re: Hyperlinks Not Working

Post by MrNewm » Tue Mar 06, 2018 4:27 pm

ftp://johnnewm@ftp.john-newman.co.uk/jo ... uk/wwwroot

I hpe this is right. If not I can email the whole thing to you.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 3898
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Hyperlinks Not Working

Post by BaconFries » Tue Mar 06, 2018 4:47 pm

No this requires a login. To write the url as following example: http://www.yoursite.co.uk/yourwbsfile.zip or Pablo will provide the email to send to.

User avatar
Pablo
 
Posts: 12654
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlinks Not Working

Post by Pablo » Tue Mar 06, 2018 6:43 pm

Thanks for sharing your project.

1. Open the 'index' page
2. Switch to the 320px breakpoint
3. Double click the menu. There are no links, that is why they do not work.

MrNewm
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Mar 06, 2018 1:21 pm

Re: Hyperlinks Not Working

Post by MrNewm » Tue Mar 06, 2018 6:58 pm

Many thanks. I'll try that. Sorry for my ignorance!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests