Do not play YouTube video on the background layer

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
Abdulla3d
 
 
Posts: 5
Joined: Sun Jan 01, 2017 1:16 pm

Do not play YouTube video on the background layer

Post by Abdulla3d » Fri Dec 22, 2017 10:17 pm

Hello Pablo.
Thank you for the website development tool.
Success and prosperity to your product.
I want to ask the following:
I put a YouTube video on the background of the layer. Put the parameters: auto start, remove the logo, loop video.
I use breakpoints. When I look at the adaptability of a site through a computer browser, the video plays, everything is fine.
But when I look through the mobile site, the video does not play against the background. The sign of YouTube is shown. What can be?
Thank you.

Abdulla3d
 
 
Posts: 5
Joined: Sun Jan 01, 2017 1:16 pm

Re: Do not play YouTube video on the background layer

Post by Abdulla3d » Fri Dec 22, 2017 10:43 pm

my test web site http://tgel.abi-nur.com/

User avatar
Pablo
 
Posts: 20123
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Do not play YouTube video on the background layer

Post by Pablo » Sat Dec 23, 2017 7:49 am

'auto play' does not work on mobile devices.
Mobile browsers block this to save bandwidth and battery life.

Note that this is unrelated to the software.

Abdulla3d
 
 
Posts: 5
Joined: Sun Jan 01, 2017 1:16 pm

Re: Do not play YouTube video on the background layer

Post by Abdulla3d » Sun Dec 24, 2017 9:47 am

Ok,
Thanks for you answer.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests