menu on layout grid

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
GrahamW
 
 
Posts: 106
Joined: Sat Jul 08, 2017 5:02 am

menu on layout grid

Post by GrahamW » Sun Oct 22, 2017 9:36 am

When using a layout grid and placing technically you dont need to use breakpoints.
My question is if using a css menu and telling it the breakpoint is 480px how do you then impliment a panel menu to be visible from 480px down to 320px.
The only way I seem to be able to get it to work is to use breakpoints and make the respective menues visible for the breakpoints I want to show them in

Graham

User avatar
Pablo
 
Posts: 19658
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: menu on layout grid

Post by Pablo » Sun Oct 22, 2017 10:05 am

Correct, in this case you will need breakpoints.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests