CMS plugin files

Issues related to the CMS tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/cms_tools.html
A lot of information about the Content Manager System can be found in the help/manual. Please read this first before posting any questions! Also check out the demo template that is include with the software.

CMS trouble shooting / FAQ:
viewtopic.php?f=10&t=43245
Post Reply
fpsouza
 
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 27, 2017 2:48 am

CMS plugin files

Post by fpsouza » Mon Mar 27, 2017 3:56 am

Hello,

I have version 11.6.4 and the Plugin folder (and corresponding files) for the CMS tools is missing from my \WYSIWYG Web Builder\system folder. I assume it should have been installed during the system installation. I don't know why it wasn't but I had no issues with the installation (not running a trial version). Any idea what went amiss? Can I download these files from the website? Thank you in advance for the help...

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4125
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: CMS plugin files

Post by BaconFries » Mon Mar 27, 2017 5:26 am

Location of the files:
CMS Plugins
The plugin scripts for the CMS Admin object are stored in the folder: My Documents\WYSIWYG Web Builder\system\plugins\
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 10&t=30276
See the following for extras:
Editor addons for the Content Management System
And
Content Management System Plug-ins (requires version 9 or newer)
http://www.wysiwygwebbuilder.com/free_extras.html

User avatar
Pablo
 
Posts: 13548
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: CMS plugin files

Post by Pablo » Mon Mar 27, 2017 6:07 am

Maybe you have changed the default system folder in Tools->Options->Files & Folders?

The installer will copy the plugins to Documents\WYSIWYG Web Builder\system\plugins\
so if you have change the system folder then you will have to manually move these files.

fpsouza
 
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 27, 2017 2:48 am

Re: CMS plugin files

Post by fpsouza » Wed Mar 29, 2017 10:09 am

Thank you for your responses. I had not changed the default folder. It turns out the problem was more subtle... Will document the solution here in case someone else comes across this problem. For security reasons I do not use my computer under the administrative account, I created a non-administrative account for everyday use. I am pretty sure I installed the software on the non-administrative account but those files were installed in the administrative My Documents\WYSIWYG Web Builder\system\ folder but not on the non-administrative account. To install the software you have to do it with administrative permission so I think maybe that is why this happened.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests