*SOLVED* CMS menu not appears

Issues related to the CMS tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/cms_tools.html
A lot of information about the Content Manager System can be found in the help/manual. Please read this first before posting any questions! Also check out the demo template that is include with the software.

CMS trouble shooting / FAQ:
viewtopic.php?f=10&t=43245
Post Reply
jurij
 
 
Posts: 16
Joined: Fri Apr 17, 2015 10:33 am

*SOLVED* CMS menu not appears

Post by jurij » Wed Jul 08, 2015 9:11 pm

Hello,
I have a problem with the cms menu. I have built a php page with one cms view , one cms label and one cms menu . I also built a page dedicated to administrator . everything works perfectly . I can log in as administrator and add new news . The problem is that the CMS menu is not refreshed . It does not appear laterally . in its place is an empty space .
I have tried to install your demo . I have the same problem. everything works fine but the menu does not appear
How can I do to fix it?
thanks

ps: sorry for my bad english
Last edited by jurij on Thu Jul 09, 2015 8:00 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Pablo
 
Posts: 20167
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: CMS menu not appears

Post by Pablo » Thu Jul 09, 2015 6:21 am

Is your database up-to-date?
Did you create any pages in the admin?

jurij
 
 
Posts: 16
Joined: Fri Apr 17, 2015 10:33 am

Re: CMS menu not appears

Post by jurij » Thu Jul 09, 2015 10:58 am

I have created the database using cpanel provided by my hosting service .
Then I created a page with one cms view, one cms label , one cms menu . I entered all the parameters correctly within the cms view .
Then I created a page CMS administrator , I have entered all the parameters of the database and now I can access and write the news . I wrote five news and appeared correctly in the cms view. the problem is that the CMS menu not appears . It is not updated .
I can not understand :(

User avatar
Pablo
 
Posts: 20167
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: CMS menu not appears

Post by Pablo » Thu Jul 09, 2015 11:02 am

What is the URL?

jurij
 
 
Posts: 16
Joined: Fri Apr 17, 2015 10:33 am

Re: CMS menu not appears

Post by jurij » Thu Jul 09, 2015 2:44 pm

the url is www.demyhotel.it

I loaded the website although it is not yet finished . To access the administration page you have to click " news ed eventi " , in the lower right corner you will find the link " amministratore " . The password is " Salucci # 9 "

thanks for your patience!!!

User avatar
Pablo
 
Posts: 20167
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: CMS menu not appears

Post by Pablo » Thu Jul 09, 2015 3:08 pm

I cannot login, is the username and password including spaces?

jurij
 
 
Posts: 16
Joined: Fri Apr 17, 2015 10:33 am

Re: CMS menu not appears

Post by jurij » Thu Jul 09, 2015 6:04 pm

sorry all lowercase! :-(

salucci#9

User avatar
Pablo
 
Posts: 20167
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: CMS menu not appears

Post by Pablo » Thu Jul 09, 2015 6:18 pm

The menu is working!

But it looks like you are using an older version of WWB. Please make sure you are using the latest version.

jurij
 
 
Posts: 16
Joined: Fri Apr 17, 2015 10:33 am

Re: CMS menu not appears

Post by jurij » Thu Jul 09, 2015 7:57 pm

thanks!
I do not understand why , but changing the browser menu works :shock: Thank you very much for your kindness !!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest