How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Issues related to the CMS tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/cms_tools.html
A lot of information about the Content Manager System can be found in the help/manual. Please read this first before posting any questions! Also check out the demo template that is include with the software.

CMS trouble shooting / FAQ:
viewtopic.php?f=10&t=43245
Post Reply
TimDeaton
 
 
Posts: 5
Joined: Thu Jun 28, 2012 5:20 am
Contact:

How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Post by TimDeaton » Sat Jul 12, 2014 11:35 pm

I bought WYSIWYG Web Builder v8 2 years ago, and have now upgraded to v9.4. I like the software enough that I'd like to KEEP the "Built with .." logo on my website, and make it a link back to your home page. How can I do that? Do you have the same logo in just a plain jpg file?

Thanks,
Tim

User avatar
SteveMann
 
 
Posts: 166
Joined: Tue Jun 17, 2008 4:54 am

Re: How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Post by SteveMann » Sun Jul 13, 2014 4:28 am

Now, that's loyalty....

User avatar
Navaldesign
 
 
Posts: 1170
Joined: Sat Mar 01, 2008 8:08 pm
Location: Italy
Contact:

Re: How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Post by Navaldesign » Sun Jul 13, 2014 5:56 am

Insert -> Advenced -> Ready to use Javascripts -> <built with WYSIWYG Web Builder
www.dbtechnosystems.com

TimDeaton
 
 
Posts: 5
Joined: Thu Jun 28, 2012 5:20 am
Contact:

Re: How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Post by TimDeaton » Sun Jul 10, 2016 11:04 pm

Well, I'm back again 2 years later with the same question after upgrading to version 11.

I don't remember the details, but "Navaldesign"'s suggestion about "Ready to use Javascripts" didn't work for me back then. (It won't work now, because when I try that, it doesn't show any Javascripts. I click on that menu option and the menu just closes up as though I'd never been there.)

But somehow I DID get a jpg file of the "Built With" logo for v9, and then later for v10. I assume that I found a copy of the logos on the website somewhere and copied them. but now that I've upgraded to version 11, I can't find one.

Can someone point me to a picture of the "Built with ..." logo for version 11 that I can download or copy?

Thanks,
Tim Deaton

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 333
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Post by crispy68 » Sun Jul 10, 2016 11:47 pm

It is still in the built in javascripts and it does work.

However, if you just want the image, you can download it from here: http://tinyurl.com/gux4epq

Just right click and save it

TimDeaton
 
 
Posts: 5
Joined: Thu Jun 28, 2012 5:20 am
Contact:

Re: How do I KEEP the "built with WYSIWYG Web Builder" logo

Post by TimDeaton » Mon Jul 11, 2016 2:15 am

Thank you, "crispy68". The image did just fine.

As to the built in javascripts, I obviously don't understand something about accessing them. (There's a LOT that I don't understand about web design.) But that can wait for another time.

Thank you very much.
Tim
www.timdeaton.org

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests