List View is not published correctly - ver 16

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
longman
 
 
Posts: 232
Joined: Sat May 19, 2018 1:23 pm

List View is not published correctly - ver 16

Post by longman » Mon Aug 31, 2020 12:00 pm

Hi Pablo,

Using version 16 now, I noticed my Listview objects got confused. previous 15 versions hadn't this issue.

Example:

This is how it looks in Software http://prntscr.com/u8xf8h

And this is how when Preview/Publish http://prntscr.com/u8xgqv

I checked Style, everything is default and fine, for example, the above example is 1 column, as stated in listview Style. but when preview it becomes two columns.

Looking forward to your help.

User avatar
Pablo
 
Posts: 22171
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: List View is not published correctly - ver 16

Post by Pablo » Mon Aug 31, 2020 12:04 pm

Do you have a demo project?

Related FAQ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134

longman
 
 
Posts: 232
Joined: Sat May 19, 2018 1:23 pm

Re: List View is not published correctly - ver 16

Post by longman » Mon Aug 31, 2020 12:15 pm

demo project https://filebin.net/1s3fxefn9mg5m9kf/Un ... t=q4wcrmcw

Note that the issue happens with menus having links (either another page or external page)

The first listview has links and it's confused. the second listview has no links and its published correctly.

User avatar
Pablo
 
Posts: 22171
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: List View is not published correctly - ver 16

Post by Pablo » Mon Aug 31, 2020 1:07 pm

Thanks for the demo project, I will investigate this.

longman
 
 
Posts: 232
Joined: Sat May 19, 2018 1:23 pm

Re: List View is not published correctly - ver 16

Post by longman » Mon Aug 31, 2020 1:58 pm

ty!

Please also investigate listview menu width changing (when a link is added), screenshot http://prntscr.com/u901am

They should not change, otherwise the listview will look bad.

Thanks! loving ver 16 speed and everything! :D

User avatar
Pablo
 
Posts: 22171
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: List View is not published correctly - ver 16

Post by Pablo » Mon Aug 31, 2020 3:36 pm

The issue with the listview should now be fixed.

Post Reply