Divider Problem

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
LTH
 
 
Posts: 48
Joined: Wed Dec 31, 2014 9:44 pm
Location: Lenoir City, TN

Divider Problem

Post by LTH » Sat Aug 31, 2019 5:38 pm

I'm trying to add a divider to my footer with text in it. When previewing in WYSIWYG 15 everything looks fine but when I preview it in a browser it shows the text with as highlighted. Is there anyway to make the text with a transparent highlight so the divider shows? I've attached a screenshot so you can see what I'm talking about. Thx in advance.

Image

User avatar
Pablo
 
Posts: 23296
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Divider Problem

Post by Pablo » Sat Aug 31, 2019 6:05 pm

I do not think this has anything to do with the shape divider.
It looks like you have set a highlight color for the text.
You can remove this by selecting the text and use 'Reset background'.

LTH
 
 
Posts: 48
Joined: Wed Dec 31, 2014 9:44 pm
Location: Lenoir City, TN

Re: Divider Problem

Post by LTH » Sat Aug 31, 2019 6:16 pm

Thx Pablo for the quick response. That's what I thought at first too so that was the first thing I did. I'll keep trying and post back if I find what's going on.

LTH
 
 
Posts: 48
Joined: Wed Dec 31, 2014 9:44 pm
Location: Lenoir City, TN

Re: Divider Problem

Post by LTH » Sat Aug 31, 2019 6:45 pm

Well I still don't know what the problem was. I deleted the lay out grid and text and started it all over again and everything is fine know. Anyway things are good now.

Post Reply