HTML inside inframe

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
Alessandro Tessarolo
 
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 14, 2019 7:12 am

HTML inside inframe

Post by Alessandro Tessarolo » Wed Aug 14, 2019 7:47 am

I use InlineFrame with link "https://ac024fe.streamcloud.it/embed/vod/867" and work fine in preview mode (i see the player and clip audio/video correct).

When I publish in the host (Aruba business) i see a black box instead of the player. If i write the link in the address bar of the browser (Chrome) it works correctly ... Why?
I have purchased last Year the build 14 and now trying last 15.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17636
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: HTML inside inframe

Post by Pablo » Wed Aug 14, 2019 8:57 am

This is most likely a restriction of the page you are trying to view.
Many websites do not allow you use use their content inside a inline frame for security reasons.

Alessandro Tessarolo
 
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 14, 2019 7:12 am

Re: HTML inside inframe

Post by Alessandro Tessarolo » Wed Aug 14, 2019 4:55 pm

Thanks, but this is rather strange as the platform that manages my clips makes the HTML coding available just to encapsulate HTML code for their vision ...
Using Wordpress you copy and paste the same code and it works perfectly. The code is as follows:

<iframe width='640' height='480'>src='//ac024fe.streamcloud.it/embed/vod/867?idug=45&pl=true&autostart=false&playlist_layout=basic' frameborder=0 allowfullscreen></iframe>

User avatar
Pablo
 
Posts: 17636
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: HTML inside inframe

Post by Pablo » Wed Aug 14, 2019 5:30 pm

If it works in Wordpress then it will also work in WWB.
The code will be published "AS IS".
Please make sure the code is correct and does not conflict with other code on the page.

Alessandro Tessarolo
 
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 14, 2019 7:12 am

Re: HTML inside inframe

Post by Alessandro Tessarolo » Thu Aug 15, 2019 7:22 am

sorry, but nothing todo...
I have try with InLineFrame and <> HTML but i have the same result: preview perfect publish black.

If you create empty project and insert inlineframe with link https://ac024fe.streamcloud.it/embed/vod/867 in preview is perfect but if you try http://www.asdk2extreme.it/volami/index.html (the host of test for this page) i see black box...

surely I'm wrong something ... can anyone give me a hint?

thanks a lot

alan_sh
 
 
Posts: 472
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: HTML inside inframe

Post by alan_sh » Thu Aug 15, 2019 8:04 am

You have the name of the iframe duplicated. I'm not sure that's right.
<body>
<a href="http://www.wysiwygwebbuilder.com" target="_blank"><img src="images/builtwithwwb15.png" alt="WYSIWYG Web Builder" style="position:absolute;left:441px;top:967px;margin:0;border-width:0;z-index:250"></a>
<div id="wb_InlineFrame1" style="position:absolute;left:62px;top:40px;width:959px;height:503px;z-index:1;">
<iframe name="InlineFrame1" id="InlineFrame1" src="https://ac024fe.streamcloud.it/embed/vod/867"></iframe>
</div>
</body>

Alessandro Tessarolo
 
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 14, 2019 7:12 am

Re: HTML inside inframe

Post by Alessandro Tessarolo » Thu Aug 15, 2019 8:17 am

Thank's for answer, but when publish is black... in preview i see the player..

I don't want to leave WBB because I've already created some websites, but this problem would force me to go to WP ... Is it possible that someone tries the link to see if it works?

thanks a lot

alan_sh
 
 
Posts: 472
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: HTML inside inframe

Post by alan_sh » Thu Aug 15, 2019 9:35 am

I tried the link and it's black.

The first link's HTLM is very basic - all it says is
<!doctype html><html style='width=100%;height:100%; background-color:black'><head></head><body></body></html>
Maybe that's the issue - the first link has nothing in it.

Alan

User avatar
Pablo
 
Posts: 17636
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: HTML inside inframe

Post by Pablo » Thu Aug 15, 2019 9:49 am

This has nothing to do with WWB. it is a restriction of the website.

This is the error returned by the browser:
HTTP403: FORBIDDEN - The server understood the request, but is refusing to fulfill it.
GET - https://ac024fe.streamcloud.it/embed/vod/867
It also does not work with standard HTML code:
https://www.w3schools.com/tags/tryit.as ... tml_iframe

Or else try:
https://www.tinywebgallery.com/blog/adv ... me-checker

Also, note that the code you have added to:
http://www.asdk2extreme.it/volami/index.html
is incorrect.

Alessandro Tessarolo
 
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 14, 2019 7:12 am

Re: HTML inside inframe

Post by Alessandro Tessarolo » Fri Aug 16, 2019 11:48 am

The problem is solved.
I had to put the site on a hosting that was in HTTPS and not HTTP. In doing so I see the player perfectly with the clips.

Thank you all and good work.

Post Reply