Project Not Opening Properly

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
mlsto
 
 
Posts: 87
Joined: Thu Jul 16, 2009 4:13 pm
Contact:

Re: Project Not Opening Properly

Post by mlsto » Wed Jul 24, 2019 10:45 am

Setup a new install of windows 10 and still not working.

Can you please identify what the situation may be.

Means I cannot use the software

User avatar
Pablo
 
Posts: 18449
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Project Not Opening Properly

Post by Pablo » Wed Jul 24, 2019 11:31 am

Unfortunately, there is nothing I can do unless I know exactly what to do to reproduce the problem.
No one else has reported this behavior with the latest version (15.0.4), so I need more information to be able to investigate this issue.

Did you try in 'safe mode' or with compatible options?
What are the exact specifications of the computer that is not working?
Do you have another computer you can try it on?

Does it work with a new project?
Does it work when you remove one of more objects from the page?

bkjohns
 
 
Posts: 66
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:54 pm

Re: Project Not Opening Properly

Post by bkjohns » Wed Jul 24, 2019 2:05 pm

Reinstall/update the video driver?

mlsto
 
 
Posts: 87
Joined: Thu Jul 16, 2009 4:13 pm
Contact:

Re: Project Not Opening Properly

Post by mlsto » Wed Jul 24, 2019 3:39 pm

I deleted and redid the index page and seems to be working now

Post Reply