JQuery problems?

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
MorningLight
 
 
Posts: 121
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

JQuery problems?

Post by MorningLight » Tue Jun 11, 2019 5:00 pm

Hi Pablo, how are you?

Some days ago I updated to the version 14.4 and make a minor change in the main page of my website.
Now, I saw the following problems:

1- Only in the main page (the only published page with the newer version) neither the PanelMenu at top-left nor any Animation effect is functioning (animation of Smooth Scrolling to Bookmarks). You can see this at:

https://www.obake.com.br/lite/website/h ... nu1_markup


2- The effects are functioning well in PREVIEW mode, but not after publish into the website.

3- Other pages not updated/published with the newer version are functioning well (pages below the main one).

Do you know what can be happen here?

Thanks a lot!
Regards,
David

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4519
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: JQuery problems?

Post by BaconFries » Tue Jun 11, 2019 5:08 pm

Do you know what can be happen here?
Yes, not all files have been published! the following jQuery file is not on the server. Please ensure that all files have been published after any update ni matter how small it is.
https://www.obake.com.br/lite/website/j ... 4.1.min.js

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4519
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: JQuery problems?

Post by BaconFries » Tue Jun 11, 2019 5:11 pm

After I replied I checked again and it looks like you have now uploaded all files.

MorningLight
 
 
Posts: 121
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

Re: JQuery problems?

Post by MorningLight » Tue Jun 11, 2019 5:11 pm

Thank you very much Bacon.
It's the reason.

MorningLight
 
 
Posts: 121
Joined: Tue Jul 04, 2017 12:15 pm

Re: JQuery problems?

Post by MorningLight » Tue Jun 11, 2019 5:12 pm

BaconFries wrote:
Tue Jun 11, 2019 5:11 pm
After I replied I checked again and it looks like you have now uploaded all files.
Yes, I saw the problem here during your suggestion.

Thank you very much for the prompt response.

Post Reply