Can't toggle 'Toolbox'

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
MGD4me
 
 
Posts: 108
Joined: Tue May 02, 2017 11:56 pm
Location: Canada

Can't toggle 'Toolbox'

Post by MGD4me » Wed Jan 30, 2019 5:49 pm

Ver 14.3.1 ...

In the 'View' tab, I am not able to toggle the Toolbox.

When I click inside the checkbox, the Toolbox panel slides out from the left side of the screen for about one second, and then slides back in immediately. The check box remains 'un-checked'.

If I am fast enough to click the Toolbox check box and 'grab' the panel immediately as it slides out, I can make my Toolbox selection, and then it disappears again. Very strange, as I don't recall it behaving like this before.

Other check boxes can be tggled normally.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17641
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Can't toggle 'Toolbox'

Post by Pablo » Wed Jan 30, 2019 6:07 pm

Maybe you have enabled 'auto hide'? Click the 'pin' icon to toggle auto hide.

or see the instructions in the FAQ to reset the workspace to the default settings
viewtopic.php?f=10&t=22937

MGD4me
 
 
Posts: 108
Joined: Tue May 02, 2017 11:56 pm
Location: Canada

Re: Can't toggle 'Toolbox'

Post by MGD4me » Wed Jan 30, 2019 7:06 pm

Maybe you have enabled 'auto hide'? Click the 'pin' icon to toggle auto hide.
Crap... that was it !! I totally forgot about the 'pin'. I must have toggled it inadvertently and not noticed.

All is well again. A big Thanks for the hint!

Post Reply