Checkboxes does not show.

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4162
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by BaconFries » Mon Sep 17, 2018 9:41 pm

Do you know why it's there?
If it wasn't added by the program, then it most likely been added manually by a script/code used by yourself.
Is there a way to fix it you think?
Remove all manually added code/scripts and upload again.

User avatar
Pablo
 
Posts: 13938
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Checkboxes does not show.

Post by Pablo » Tue Sep 18, 2018 6:30 am

Can you add a blank new page and see if the code is added to that page?
Can you please make 100% sure that you have the latest update: 14.1.1

peter30
 
 
Posts: 57
Joined: Tue Jan 15, 2013 6:27 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by peter30 » Wed Sep 19, 2018 3:37 pm

Hi Pablo - many thanks and great to get help.

Yes 100% and 100% sure using v 14.1.1 just checked now again: WYSIWYG Web Builder - Registered Version 14.1.1 (Aug 25 2018).

Added a blank new page with nothing on it and 2 others with scripts.

Uploaded but nothing showed up in:
https://zelonett.no/blankpage.php
https://zelonett.no/blankpagewithscript1.php
https://zelonett.no/blankpagewithscript2.php (works now since I uploaded it by itself (Selected page only)
Published said:
Sucessfully uploaded
FTP with TLS/SSL (AUTH TLS - Explicit) Port 21
Using passive mode for transfers
Uploaded twice.

Tried NOT using passive mode and uploaded: Nothing

Uploaded again with passive mode.

Tried one page at a time (Selected page only) and then the:
https://zelonett.no/blankpagewithscript2.php
https://zelonett.no/blankpagewithscript2.php#!/Checkout
worked - the chechbox showed up.

Went into Windows Defender to Allow apps to communicate thru Windows Defender and they are both there WB 12 and WB14
checked for Privat but deleted them in Defender and uploaded again - but same thing.


Not Found
The requested URL /blankpagewithscript1.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Not Found (working now did Selected page only)
The requested URL /blankpagewithscript2.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Not Found
The requested URL /blankpage.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.



blankpage:
https://zelonett.no/blankpage.php

blankpagewithscript1:
https://zelonett.no/blankpagewithscript1.php
https://zelonett.no/modulerbooking3fler ... tdemo2.php
https://zelonett.no/modulerbooking3fler ... !/Checkout

blankpagewithscript2:
https://zelonett.no/blankpagewithscript2.php (working now did Selected page only)
https://zelonett.no/modulerrestaurantbo ... gfront.php
https://zelonett.no/modulerrestaurantbo ... !/Checkout

In other words: Uploading the whole thing nothing - uploading one page at a time; it works (checkboxes are there).

Reinstall the update?

User avatar
Pablo
 
Posts: 13938
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Checkboxes does not show.

Post by Pablo » Wed Sep 19, 2018 3:58 pm

Reinstall the update?
That will not make any difference. This will not remove the code.

I think that somewhere in your project you have added the code. To be able to help you I need your project.
But please understand that for me it may also take a lot of time to figure out where it was added.

peter30
 
 
Posts: 57
Joined: Tue Jan 15, 2013 6:27 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by peter30 » Thu Sep 20, 2018 9:23 pm

Hi Pablo and many thanks for answer and for being so kind to help.

How do I give you the project? And of course please take your time.

I'll go in and purchase a full new licence of WB 14
as a thank you.

Just another issue with the uploads:

"In other words: Uploading the whole thing: nothing - uploading one page at a time: it works (checkboxes are there)."

5 days ago I got the Internet exception error 12111. (never had it before)
Uploading the whole thing: Internet exception error 12111. Closed the project - opened it again and
it worked uploading one page at a time and then it stopped uploading again - got the error message.

same as this:
viewtopic.php?f=20&t=82415&p=412397&hil ... 11#p412397

then I bought:
https://www.wysiwygwebbuilder.com/secureftp.html

Uploaded but nothing showed even if it said: Sucessfully uploaded. Uploading one page at a time (Upload Selected page only): it worked.

Is it ok to try to reinstall maybe the uploading will work?

Thank you Pablo - you are fantastic as always and WB IS THE BEST!!! :D :D :D

peter30
 
 
Posts: 57
Joined: Tue Jan 15, 2013 6:27 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by peter30 » Thu Sep 20, 2018 9:31 pm

Hi BaconFries!

Many thanks for helping again. It's so nice of you.

I'll try to do what Pablo said first because if we do two things at once it may be a little too much - no one knows whats been done.

Thanks again BaconFries - you're great!

User avatar
Pablo
 
Posts: 13938
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Checkboxes does not show.

Post by Pablo » Fri Sep 21, 2018 6:19 am

Can you please focus on one thing at a time? The publish problem has nothing to do with the added code. The FTP issues is most likely a configuration issue, this is a different topic.

More information about sharing your project is available here:
viewtopic.php?f=10&t=82134

peter30
 
 
Posts: 57
Joined: Tue Jan 15, 2013 6:27 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by peter30 » Wed Sep 26, 2018 1:52 pm

Hi Pablo!

Seems to be working now (checkboxes, webkit, uploads). Will explain tomorrow. Bought a new full version of 14.1.1. Just wanted to let you know in the meantime.

Peter

peter30
 
 
Posts: 57
Joined: Tue Jan 15, 2013 6:27 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by peter30 » Thu Oct 04, 2018 3:05 pm

Hi Pablo!

Sorry for the delay in getting back.

As mentioned I bought a full new version of 14.1.1 as a thank you for offering to go thru
the whole site (which has a lot of pages) but I think you don't need to.

Have uploaded pages and used it many times and
everything seems great now - however after going thru the pc's step by step - I do think it was another software that was trying to load
and run itself and did that all the time - that caused the problems. That software was taken out and pc's cleaned and for the past days
everything has been running smoothly.

Something must have gone wrong when installing WB 14.1.1 update because of the other software (as mentioned above)
was trying to load and install itself all the time.

Thanks Pablo for great help - you're a fantastic software developer!!!

WB is as always - THE BEST! :D :D :D

peter30
 
 
Posts: 57
Joined: Tue Jan 15, 2013 6:27 pm

Re: Checkboxes does not show.

Post by peter30 » Thu Oct 04, 2018 3:13 pm

BaconFries!

Many many thanks to you too! :D :D :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests