Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
WB10user
 
 
Posts: 74
Joined: Tue Apr 28, 2015 12:01 pm

Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

Post by WB10user » Wed Aug 01, 2018 3:46 pm

Hi Pablo,

I'm currently working on a site and I'm experiencing a very frustrating issue. I'm working on various breakpoints and even though a certain layer is ticked as "visible", I cannot see the layer and its objects on screen. Even when I double click that layer in the Objects Manager, it still fails to show. This has happened a few times. I cannot provide a link as I do not have the website uploaded yet.

Any help you can give would be very much appreciated.

Thanks.

WB10user

User avatar
Pablo
 
Posts: 19025
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

Post by Pablo » Wed Aug 01, 2018 3:50 pm

To be able to help you I need to see what you have done.
Please share the project file.

Important: Before you share the project remove all non-relevant content (extensions, custom code, all other pages) from the file.

WB10user
 
 
Posts: 74
Joined: Tue Apr 28, 2015 12:01 pm

Re: Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

Post by WB10user » Wed Aug 01, 2018 3:55 pm

Okay. Thank you. Can you please provide me with the email address I send it to?

Thanks.

User avatar
Pablo
 
Posts: 19025
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

Post by Pablo » Wed Aug 01, 2018 5:17 pm

Please remove all non-relevant content before sending the file, so I do not have to spend hours to figure out what you have done.

WB10user
 
 
Posts: 74
Joined: Tue Apr 28, 2015 12:01 pm

Re: Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

Post by WB10user » Wed Aug 01, 2018 7:20 pm

Okay. Will do. Thanks.

User avatar
Pablo
 
Posts: 19025
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Objects Not Showing Even Though Visible is Ticked

Post by Pablo » Thu Aug 02, 2018 9:58 am

there's a layer in the index page called, 'new_releases' and it won't show in certain breakpoints (800 and 1024), even though the 'Visible' box is ticked.
The layer is visible, however it is very small and hidden behind another layer (welcome-layer).

In the object manager double click the object, now you will see where the layer is.
You will need to make it larger and move it to the desired location.

Post Reply