save tab menu style ?

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
vec_tra
 
 
Posts: 19
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:35 pm

save tab menu style ?

Post by vec_tra » Mon Jun 18, 2018 11:18 am

Hi,

problem:
I've changed some settings in tab menu in WWB since using ver. 11
everything works fine in 11 and also later in 12
today I open the project in 12 and all settings are gone - it's also not
possible to change it back, cause the options are dissabled
(see screenshot - test in 14, e.g. background color)
Image

I've an old version in 11 with my old changed settings - is it possible to
save the style an load it back in the newer versions?
how?
I think PageProperties > Style > jQueryUITheme > ThemeManager ist
the wrong way
at the tab menu, there's no option to save the settings

User avatar
Pablo
 
Posts: 12575
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: save tab menu style ?

Post by Pablo » Mon Jun 18, 2018 12:25 pm

The options are disabled because of the selected theme.
Please select 'None'

Also make sure that you have the latest update installed.

vec_tra
 
 
Posts: 19
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:35 pm

Re: save tab menu style ?

Post by vec_tra » Mon Jun 18, 2018 2:21 pm

Hi,

o.k. - test:

- WWB11 twice opened, copy the menu from one to the other and save the project
- close WWB11 and reopen the small project, everthing is fine
- open the project in WWB 12.5.1 the settings are gone

see
Image

- updating to WWB 12.5.2, open the project, settings are o.k. - also in WWB14

BUT

- opening the main project - which was saved in WWB 12.5.1 and starts and runs for
weeks without problems, all settings are gone - also in WWB14

Is it not possible to save the settings of the menu?

User avatar
Pablo
 
Posts: 12575
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: save tab menu style ?

Post by Pablo » Mon Jun 18, 2018 2:55 pm

It looks like a problem in the translation.
'(kein)' is not the same as 'None', so if you open the menu in a different verso then it is look for the 'kein' them which does not exist!

vec_tra
 
 
Posts: 19
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:35 pm

Re: save tab menu style ?

Post by vec_tra » Mon Jun 18, 2018 7:03 pm

Hi,
this can not be the problem

1) I've got the problem long time ago in the same project in WWB11
see screenshot
some of the saved 'backups' with correct settings, some not
Image

2) updated from WWB 11 to 12 and everything works fine (also with the translation
btw. 'none' is the correct translation = 'kein').
So I thought it's a problem of 11 - but in the meantime, I've the same problem in 12.

As workaround I've open an old working project in 11 and copy the menu to 12. In 12 I've change the links.

Installing different WWB-versions at the pc together is no problem - right?

User avatar
Pablo
 
Posts: 12575
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: save tab menu style ?

Post by Pablo » Mon Jun 18, 2018 8:13 pm

The style option are enabled/disable based on the selected theme.
It may have worked different in older versions, but in the current version (14.0.4) it should work correct.
If not, then please describe the exact steps how I can reproduce behavior.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests