twitter image

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
wb_user
 
 
Posts: 420
Joined: Sun Jul 05, 2015 7:03 am

twitter image

Post by wb_user » Sat May 19, 2018 9:45 am

hello
why twitter image not set correctly in this page ?
see page source : http://bit.do/egKv9

ruel.lago22
 
 
Posts: 84
Joined: Thu Feb 01, 2018 11:32 am

Re: twitter image

Post by ruel.lago22 » Sat May 19, 2018 9:53 am

Which page are you referring to? Have you published all files?

On your index page, I can see the twitter image in your header.

http://prntscr.com/jjuxel

User avatar
Pablo
 
Posts: 18440
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: twitter image

Post by Pablo » Sat May 19, 2018 9:56 am

What is the exact problem?
Can you please be more specific?

wb_user
 
 
Posts: 420
Joined: Sun Jul 05, 2015 7:03 am

Re: twitter image

Post by wb_user » Sat May 19, 2018 10:39 am

thanks pablo , ruel.lago22. my mean is twitter card image
please see this : https://prnt.sc/jjvarp

User avatar
Pablo
 
Posts: 18440
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: twitter image

Post by Pablo » Sat May 19, 2018 10:44 am

What are your settings?

wb_user
 
 
Posts: 420
Joined: Sun Jul 05, 2015 7:03 am

Re: twitter image

Post by wb_user » Sat May 19, 2018 10:53 am

Pablo wrote:
Sat May 19, 2018 10:44 am
What are your settings?
screenshot: http://prntscr.com/jjveez

User avatar
Pablo
 
Posts: 18440
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: twitter image

Post by Pablo » Sat May 19, 2018 11:11 am

The 'Site' property is incorrect:
https://developer.twitter.com/en/docs/t ... ew/summary

You will need to set the URL of the page in Open Graph settings.

wb_user
 
 
Posts: 420
Joined: Sun Jul 05, 2015 7:03 am

Re: twitter image

Post by wb_user » Sat May 19, 2018 11:45 am

Pablo wrote:
Sat May 19, 2018 11:11 am
The 'Site' property is incorrect:
https://developer.twitter.com/en/docs/t ... ew/summary

You will need to set the URL of the page in Open Graph settings.
please check it again are my work is correct ?

User avatar
Pablo
 
Posts: 18440
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: twitter image

Post by Pablo » Sat May 19, 2018 11:54 am

The Site property should be a valid twitter account.
https://developer.twitter.com/en/docs/t ... ew/summary

wb_user
 
 
Posts: 420
Joined: Sun Jul 05, 2015 7:03 am

Re: twitter image

Post by wb_user » Sun May 20, 2018 4:42 am

Pablo wrote:
Sat May 19, 2018 11:54 am
The Site property should be a valid twitter account.
https://developer.twitter.com/en/docs/t ... ew/summary
sorry pablo my english is not good
is that mean to i use my twitter username on Site field ?

User avatar
Pablo
 
Posts: 18440
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: twitter image

Post by Pablo » Sun May 20, 2018 7:29 am

twitter:site
The Twitter @username the card should be attributed to.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests