I cant see my logo when publish

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
Bart Design
 
 
Posts: 231
Joined: Thu Dec 12, 2013 9:38 am

I cant see my logo when publish

Post by Bart Design » Thu Sep 21, 2017 8:03 am

Hi Pablo, i have a master page with a logo (name and image) on a layer. When i publish the page only the name massagework.nl is vissible but not the image. I try everything! The strange thing is when a preview the page, master page look good, only afther publish it doesn't show. Hope you can help me. site www.massagework.nl
Btw i try to publish the master page by itself and also the entire website.

User avatar
Bluesman
 
 
Posts: 360
Joined: Mon Feb 01, 2016 5:43 pm
Location: Ecuador
Contact:

Re: I cant see my logo when publish

Post by Bluesman » Thu Sep 21, 2017 9:21 am

Works for me.... Logo and name in the upper left corner...
"Make My Day"

See my Website

User avatar
Pablo
 
Posts: 19615
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I cant see my logo when publish

Post by Pablo » Thu Sep 21, 2017 9:44 am

I can also see the logo.

Note that there is no difference between the preview and published page. So if the online version is not the same then either you did not publish all files or your browser is displaying an older (cached) version of the page.

Bart Design
 
 
Posts: 231
Joined: Thu Dec 12, 2013 9:38 am

Re: I cant see my logo when publish

Post by Bart Design » Thu Sep 21, 2017 9:45 am

Thanks for your reply, but on my pc the logo image is missing!? Strange....
I wil empty my cashe maby that wil helps! Never had this problem before do...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bluesman and 17 guests