Page 3 of 7

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Fri May 01, 2015 10:53 pm
by LTH
It should be there soon. Thx

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Fri May 01, 2015 11:42 pm
by Patrik iden
You have not added any Master object to index page.

1. In the toolbox/advanced look for Master object.
2. Drag it to the workspace.
3. Dubble click it and pick the master_fram page (Make sure to uncheck the "as layer option").

4. Tip: Make a new master_page for the menu, a page with only the menu on.

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Sat May 02, 2015 12:01 am
by LTH
flatshad at hotmail.com

I think I understand now Patrik. I was under the impression you had to use either a master_page or master_frame page. I didn't know that you could use them both together. Thanks so much for your help. :D

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Tue May 05, 2015 12:11 am
by Patrik iden
Hello. I have fixed some small bugs. Please download again.

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Mon May 25, 2015 11:34 am
by mayur007
nice work

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Thu May 28, 2015 9:34 am
by redbadnap
Great work!

A question: can this extension manage page in a folder like this:

Image

Look this demo:
http://onesofties.xoom.it/resp_menu/index.html

The simple project is here:
http://onesofties.xoom.it/resp_menu/resp_menu.wbs

Thanks a lot

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Thu May 28, 2015 10:41 am
by Patrik iden
Hello. cant realy say why this is happening, the only thing i can think of to fix this right now is to put in real path's like: http://onesofties.xoom.it/resp_menu/One/onepage1.html and http://onesofties.xoom.it/resp_menu/One/onepage2.html. I will look in this further.

Thank you.

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Thu May 28, 2015 11:43 am
by redbadnap
Ok ok, no problem, it's just to experience the capabilities of the extension, but it also happens synchronizing with site manager ...

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Tue Jun 02, 2015 10:08 am
by tdr
Great work on this extension!

I was trying to see if I could make it a docked menu by placing it inside a docked layer on the master page, and setting the layer type to docked layer / dock on top. However it's not working for me.
Has anybody been able to achieve something like this?
thanks

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Tue Jun 02, 2015 6:16 pm
by Patrik iden
tdr wrote:Great work on this extension!

I was trying to see if I could make it a docked menu by placing it inside a docked layer on the master page, and setting the layer type to docked layer / dock on top. However it's not working for me.
Has anybody been able to achieve something like this?
thanks
What exactly are you trying to do here? The menu is docked to the top by default. Do you have a link to the site?

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Wed Jun 03, 2015 2:10 am
by tdr
I'm sorry I didn't explain myself well enough - you know those web pages where you scroll the page and the menu is always visible as you scroll to the bottom? I would like to achieve an effect like that. Docked layers do this.
see this example of what I mean http://www.templatemonster.com/demo/54542.html

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Wed Jun 03, 2015 12:09 pm
by Patrik iden
tdr wrote:I'm sorry I didn't explain myself well enough - you know those web pages where you scroll the page and the menu is always visible as you scroll to the bottom? I would like to achieve an effect like that. Docked layers do this.
see this example of what I mean http://www.templatemonster.com/demo/54542.html

OK, you do not need to use any layer for this (in fact you should not use layer for this menu at all). There is a option in the menu settings "fixed positios" set this to yes. Now the menu will be fixed to the top eaven if you scroll the page.
Hope this helps. Thank you.

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Tue Jun 09, 2015 3:09 pm
by TrevH
Hi Patrik,

I would like to know if it is possible to add a transparent option to the menu colour schemes, I have a background image and would like the buttons to sit on top of it, but cannot find the transparent (clear) background option. Also if it is possible... then could a transparency % be added to the colours?

Many thanks...
Trev

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Tue Jun 09, 2015 3:50 pm
by Patrik iden
TrevH wrote:Hi Patrik,

I would like to know if it is possible to add a transparent option to the menu colour schemes, I have a background image and would like the buttons to sit on top of it, but cannot find the transparent (clear) background option. Also if it is possible... then could a transparency % be added to the colours?

Many thanks...
Trev
Hello, cant's you just use the same color as the background?

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Posted: Tue Jun 09, 2015 4:46 pm
by TrevH
Hi Patrik,

The background is an image, as in a picture and not a solid single colour...

Perhaps all that is needed is to modify the input boxes on the menu's various properties sections to allow letters as well as numbers... that way I could input the word "transparent" and if it works like regular html then the colour would be transparent. Hope that makes sense?

Many thanks...
Trev