Responsive Menu Extension

In this section you can share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder.

There are already more than 250 extensions available!
andyp
 
 
Posts: 300
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Sat Apr 25, 2015 11:37 am

Well done Patrik... looking forward to seeing this when ready :)
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Apr 25, 2015 1:29 pm

TrevH wrote:Hi Patrik,

Thank you for doing all this work... I just tested your menu on the demo and cannot find anything functionally wrong with it at all.... it seems to me to be working really great!!!! :D

I really like the way the sub menus are vertical drop downs (like accordion style) and also that you have thoughtfully provided a very neat "back" button, and that all the "active" page highlights work fine on all the pages.

The only thing I did wonder was ( just a visual thing on the demo ) whether on the big screen menu version one will have the option of setting the buttons to be all the same size along with equal width sub menus, visually then every menu gives a nice straight column line, rather than variable widths.

Looking forward to your next demo and release of this fine menu, I for one am very excited about using it...

Many, many thanks.....
Trev :D
Hello TrevH take a look now, what do you think?

http://test3.fcab.se/responsive_menu_te ... index.html

TrevH
 
 
Posts: 43
Joined: Wed Nov 26, 2014 3:31 pm
Location: UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by TrevH » Sat Apr 25, 2015 1:48 pm

Hi Patrik...

PERFECT!!! It looks superb, what a fantastic job you have done on this menu, I can't wait to start using it, thank you so much for doing this, it's really appreciated! :D

LTH
 
 
Posts: 52
Joined: Wed Dec 31, 2014 9:44 pm
Location: Lenoir City, TN

Re: Responsive Menu Extension

Post by LTH » Sat Apr 25, 2015 4:11 pm

Great job Patrik. This is just what I've been looking for. Do you have any idea when it will be ready for download? Thanks for your time and effort on this extension.

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Apr 25, 2015 5:14 pm

LTH wrote:Great job Patrik. This is just what I've been looking for. Do you have any idea when it will be ready for download? Thanks for your time and effort on this extension.
Thank you. Maybe tomorrow or the day after that.

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Apr 25, 2015 5:38 pm

Hello, So here is another demo, this time a Menu with flat style:

http://test3.fcab.se/responsive_menu_te ... index.html

Some more info on this menu:

When i was making this menu i come across a problem. The problem was that when you setup in WWB to have the page centered, WWB will create an conatiner div element and this div is set to 970px in width or what ever width you set the page to be. So having only the Menu (and no other content on the page) then the menu worked fine, but as soon as i put in another object (no mather how small) then i got a scroll bar at the bottom inicating that the menu is to wide. So i hade to come up with a solution. I tested in Firefox Web console to change the width:970px on the container elemet to max-width:970px !important and that did the trik. So i added a value in the css like this: div#container{max-width:970px !important;} but this dident work, the width:970px was still in there and not over ridden buy the !important setting. Now i got confused WHAT!!! So ok what now, ok lets try some jQuery and i came up whit this:
<script>
$(document).ready(function () {
$('#container').attr('id','content');
$("#content").css("cssText", "max-width: 970px !important;");
$("#content").css({ 'position': 'relative', 'margin': '0 auto 0 auto', 'text-align': 'left'});
});
</script>

And finally this did the trik for this problem. There ware many many problems making this Extension but i think finally it's working.

This being said, this Extension will take some time to learn all the settings in (there are many :)) but i will include some WWB projects where i have sett up the menu to different layouts. I will at least include the two projects that you can see in the demos.

More info will come on this later.

Thank you.

andyp
 
 
Posts: 300
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Sat Apr 25, 2015 8:11 pm

I wish I had the brains to provide this for others... I think the latest demo looks the best.. nice and simple.....

I think the worry for me is that there are going to be so many setting choices that I wont know where to look for what! :)

Looking forward to its release... :)
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Apr 25, 2015 8:55 pm

andyp wrote:I wish I had the brains to provide this for others... I think the latest demo looks the best.. nice and simple.....

I think the worry for me is that there are going to be so many setting choices that I wont know where to look for what! :)

Looking forward to its release... :)
Yes this is problem. Maybe in time i can filter out some of the settings with all of your help :)

Thank you.

andyp
 
 
Posts: 300
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Sat Apr 25, 2015 9:33 pm

I will take that the way I believe it is intended :)
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Apr 25, 2015 10:02 pm

andyp wrote:I will take that the way I believe it is intended :)
uh Sorry, i mean with the help from every one that is interested in this Extension not only you. :oops:

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Apr 25, 2015 10:22 pm

I just made a count of how many settings/options there is in this Extension. The count is 160. So as i mentiond there is some learning time on this one.

andyp
 
 
Posts: 300
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Sat Apr 25, 2015 11:30 pm

V2

Patrik... I dont seem to be able to change the Active/Current page button?

It is showing as red.. when I have changed it to aqua...

Test site at www.ridingportugal.com/test

Currently working on converting a site to RWD so I have only done the index and horse page... and I have zipped up the site which can be downloaded from http://www.apgraphx.co.uk/test/GV-RWD.zip


Thanks

AndyP

_________________
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sun Apr 26, 2015 12:16 am

andyp you are correct. Please download again from first post. Sorry :oops:

andyp
 
 
Posts: 300
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Sun Apr 26, 2015 9:48 am

Not quite sure what you mean?

I went back to the first post viewtopic.php?f=42&t=65322#p327138

and re-downloaded Download Version 2.0.0.0: https://dl.dropboxusercontent.com/u/318 ... e_menu.rar

But it is still the same.. so we just need to establish the issue I have

What is the setting name for changing what I believe is the Current Page as shown in

http://www.ridingportugal.com/test/index.html which is showing as red which I would like to change to another colour.

I do not see any red selected in V2 properties?

Thanks

AndyP
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 559
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sun Apr 26, 2015 1:02 pm

That's strange it works for me. Did you ctrl + F5 (update) you page?
The setting for active color is: Bigscreen Menu Settings -> Bigscreen menu active color / Second Bigscreen menu active color.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests