jor_FAQManipulation 2.0__**UPDATE**__2.1

In this section you can share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder.

There are already more than 250 extensions available!
User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by protectourlands » Tue May 30, 2017 3:30 pm

(link removed)

Thank you for looking at this Jordan
Last edited by protectourlands on Tue May 30, 2017 5:08 pm, edited 1 time in total.

jordan
 
 
Posts: 846
Joined: Tue Jun 26, 2007 1:56 pm
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by jordan » Tue May 30, 2017 4:02 pm

ah ok, I see now I think, - there is a prefix on the FAQ extension ?
do you have the latest WB jQuery FAQ installed - update your jQuery FAQ if not, does that fix it ?

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by protectourlands » Tue May 30, 2017 4:20 pm

I believe I am using the most current WB FAQ extension.The properties of the .uwbx file show Feb 23, 2017. It is likely that I updated to this version after I first built the page though. Maybe that has something to do with it?

jordan
 
 
Posts: 846
Joined: Tue Jun 26, 2007 1:56 pm
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by jordan » Tue May 30, 2017 4:41 pm

i just installed the latest FAQ extension before posting, so I thought, it did not install:/
so, I was using an older version
that is the problem, the latest jQuery FAQ extension has been changed
the ID of the extension now has been given a prefix:/
I will ask Pablo if it can be changed back, if not I will have to create a fix for it - :? -

you could also in the meantime use the jQuery FAQ extension from your WB11 extension folder;)

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by protectourlands » Tue May 30, 2017 4:57 pm

Yes that would explain it. The working page was built in Dec 2016 so it used the older WB extension. I updated the extension in Feb 2017 but only needed to edit the page recently so I just discovered this.

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by protectourlands » Tue May 30, 2017 5:05 pm

I see what you are saying. Using an editor I changed the id in the manipulation js of the published page by adding "wb_" prefix and that resolved the issue. The old FAQ version writes the id without the prefix. I'm so glad you were able to figure this out. I hope there is an easy solution.

jordan
 
 
Posts: 846
Joined: Tue Jun 26, 2007 1:56 pm
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by jordan » Tue May 30, 2017 6:31 pm

tomorrow I will post a fix for this problemO - protectourlands - :) -

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by protectourlands » Tue May 30, 2017 7:19 pm

Jordan, you're the best!

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by protectourlands » Tue May 30, 2017 7:23 pm

I just thought of something. I'm slow but eventually I get there. Since jor_FAQManipulation has an empty field for the FAQ object id, all I have to do is write "wb_" then the FAQ object id. Problem solved.

jordan
 
 
Posts: 846
Joined: Tue Jun 26, 2007 1:56 pm
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Post by jordan » Wed May 31, 2017 2:05 pm

protectourlands wrote:
Tue May 30, 2017 7:23 pm
I just thought of something. I'm slow but eventually I get there. Since jor_FAQManipulation has an empty field for the FAQ object id, all I have to do is write "wb_" then the FAQ object id. Problem solved.
yup, good thinking, - I also wanted to opt this as a workaround yesterday
then I thought, I would have to add more code to cover both id modes if I needed to fix, so I thought let's not open that route
but you found it yourself, aargh - :evil: - your a bit too smart - :mrgreen: - !

so a full fix, this should work on both old/new jQuery FAQ and with/without prefix

tjaptjoi!:)

jordan
 
 
Posts: 846
Joined: Tue Jun 26, 2007 1:56 pm
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0__**UPDATE**__2.1

Post by jordan » Wed May 31, 2017 2:06 pm

jor_FAQManipulation 2.1 - UPDATE!

01. fix : fix jQuery FAQ extension id change

for full update history, demo and download see top post

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 745
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Re: jor_FAQManipulation 2.0__**UPDATE**__2.1

Post by protectourlands » Thu Jun 01, 2017 1:15 pm

Your fix works perfectly Jordan. A big thank you as always!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests