Page 53 of 57

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Mon Apr 06, 2015 6:27 pm
by Patrik iden
Navaldesign wrote:I'm not aware of this "new" recaptcha. If you mean the fact that they now use SSL then Yes, I know about it and I will update it in a few days. If you mean something else pls provide the URL where i can read details
I added a request to WWB support to add the new Recaptcha to WWB some time ago. Here you can find the new Recaptcha code: https://developers.google.com/recaptcha/ | https://developers.google.com/recaptcha/docs/display

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Mon Apr 06, 2015 10:22 pm
by ToBecome
Thanks Patrik, but I'm looking for a dbts form processor solution to the new 'I'm not a robot!' Google reCaptcha.

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Tue Apr 07, 2015 1:19 am
by BaconFries
@ toBecome I believe that Navaldesign has mentioned to you:
If you mean the fact that they now use SSL then Yes, I know about it and I will update it in a few days.
so it is now a matter of being patient till he has released a update. Note the extension is "Free" and Navaldesign makes any updates in his "Free" time so please allow him this.

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Tue Apr 07, 2015 1:54 am
by ToBecome
BaconFries,

Are you indicating that Google's new 'I'm not a robot' reCaptcha is what Navaldesign was talking about when he said:
If you mean the fact that they now use SSL then Yes, I know about it and I will update it in a few days.
By the way, thanks for your post. I'm nothing but grateful to Navaldesign. He's helped me out a number of times. My posts have not been to apply stress on anyone, especially Navaldesign.

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Tue Apr 28, 2015 3:11 pm
by protectourlands
I'm having an issue. When I first publish the page the form works perfectly, but only once. Then when I return to the form page for a second test in the browser, I get this at the top of the web page, and the form no longer works.

Code: Select all

'; exit; } } ?>
Image

This happens every time. I publish fresh, try the form and it goes to success, then go back to the form page and see the code at the very top of the page in the browser. Then the form no longer works.

Any ideas on what could be causing this?
https://www.synergyptyoga.com/medical/m ... nnaire.php

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Tue Apr 28, 2015 3:19 pm
by Navaldesign
Please uncheck in Properties "Captcha Rewrite"

Publish again and test.

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Tue Apr 28, 2015 3:24 pm
by protectourlands
Yes that seemed to be it. Thank you George.

All the best to you.

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sat May 23, 2015 5:21 pm
by me.prosenjeet
Naval.
I hope you are doing fine.

Can you please tell me what I am doing wrong here:
[link removed]
The mail that is being sent is as default WB sends and not DBTS Form processor

While here [link removed] almost with the same settings I am getting the rich html email as intended by DBTS Form Processor.

Thank you in advance for your help

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sat May 23, 2015 8:24 pm
by Navaldesign
MAybe you have simply checked "Use built in form processor" in the form properties ?

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sun May 24, 2015 3:19 am
by me.prosenjeet
Ok, let me check

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sun May 24, 2015 3:49 am
by me.prosenjeet
Thank you Naval, there was the error

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sun May 24, 2015 6:18 pm
by lummis
George, I am trying to use your Form Processor mainly for the auto-responder function when a user makes a deletion from a MySQL database. To complicate matters I am also using the MySQL Connector extension to populate two Editboxes on the Form. Everything is working as required except that the auto-responder is only sending an email to the Administrator but the contents of the Editboxes are being returned as "Index 0" and "Action last" instead of "Name - ***** " and Venue - ***** " which are detailed in the Editboxes when the deletion is made. No email is being sent to the originator.

I am guessing that as I am deleting data the auto-responder is looking for something that no longer exists! Is there any easy script that can be used in the Custom Processing and Includes that returns the data in the Editboxes before the delete action takes place or does the auto-responder only work when there is a Submit button?
Brian

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sun May 24, 2015 6:27 pm
by Navaldesign
Is there a "email" field in the form? How do you perform the deletion? And how did you combine the processor with the deletion routine? Without seeing the full page code it will be very difficult helping you

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sun May 24, 2015 7:20 pm
by lummis
The "email" is a hidden field used in the same way as another form which is working correctly. The "Delete" action is via a Delete Button with Javascript "mySqlDelete()". May I send you the code via your website contact form?

Re: ***UPDATED*** DB Technosystems Form Processor 02/09/2011

Posted: Sun May 24, 2015 8:59 pm
by Navaldesign
Yes, you may.