Conveyerbox Extension ***Update27/04/10***

In this section you can share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder.

There are already more than 250 extensions available!
User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Thu Aug 13, 2009 3:19 pm

***Update*** ***Update***
Update version of Conveyerbox now with user controls below galley to allow left, right, stop also new variables added to cover Overlay Opacity,
Overlay Duration, Resize Speed see new pdf for further information.

User avatar
zinc
 
 
Posts: 1404
Joined: Sat Dec 08, 2007 3:06 pm
Location: London, United Kingdom

Post by zinc » Thu Aug 13, 2009 4:33 pm

BaconFries wrote:***Update*** ***Update***
Update version of Conveyerbox now with user controls below galley to allow left, right, stop also new variables added to cover Overlay Opacity,
Overlay Duration, Resize Speed see new pdf for further information.
WOW!!! BF Am I dreaming????? :D
Good news everyone! COVID-19 is STILL here!

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Thu Aug 13, 2009 4:50 pm

lol..... :D I have been meaning to re-release this for a while it was sitting gathering cob webs so to speak in extension projects think it a little bit easier to use now any issues let me know....

haakoo
 
 
Posts: 183
Joined: Fri Apr 25, 2008 8:02 am
Location: Groningen/NL

Post by haakoo » Thu Aug 13, 2009 6:09 pm

Hi ExtensionBuilders.

When implementing the alt tag for the image viewers you should also implement the title tag.
FF doesn't show the alt tag but does show the title

Hans

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Thu Aug 13, 2009 6:41 pm

Thanks for pointing this out haakoo but this is already implemented in this script... I use what is in the original script and if needed alway add the "title" if it is missing as is it needed in FF see below for snippet from original script. To show the alt when mouseover image you need to set the descriiption in the extension for it to show and change the title to suit your own needs again thanks
<div style="width:$width1$px;text-align:center;">
<a onclick="return false;" href="javascript:moveleft();" onmouseover="move('left');">
<img alt="Left Arrrow" title="Scroll Images Left" src="$left$" border="0"></a>

haakoo
 
 
Posts: 183
Joined: Fri Apr 25, 2008 8:02 am
Location: Groningen/NL

Post by haakoo » Thu Aug 13, 2009 6:43 pm

I didn't mean this ext. persé but saw the mentioning of the alt tag in the thread

Hans

User avatar
zinc
 
 
Posts: 1404
Joined: Sat Dec 08, 2007 3:06 pm
Location: London, United Kingdom

Post by zinc » Thu Aug 13, 2009 6:47 pm

haakoo wrote:I didn't mean this ext. persé but saw the mentioning of the alt tag in the thread

Hans
Very good and valid point Hans, Thank you. I too shall bear that in mind as I have come across this issue as well.
Good news everyone! COVID-19 is STILL here!

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Thu Aug 13, 2009 6:52 pm

No problems.... :D I always like to be pointed in the right direction if I have missed or can add anything to make the script/extension better for all users so to use it cool to be told if right or wrong infact you have just brought something to mind that I will implement in variables so users can add there own description or language in the "alt" "title"for the left, right, stop buttons as these are in english and I am sure not all will want to use english in these tags.....so thanks :D :idea:

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Sat Mar 27, 2010 11:08 pm

Conveyerbox Extension ***Update27/03/10***
New updated has been released please download from the first posting

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Sat Apr 17, 2010 10:39 pm

Hi I have tested and yes this does seem to happen I have noticed that this happens if you use the Asset managment for some reason not all the images are saved correctly so this is why there is a error I cant say what is causing this I havent really took a lot of time to debug but will have to look closer to see what may be wrong I will try to answer asap

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4787
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Tue Apr 27, 2010 6:49 pm

***Extension Removed*** ***Extension Removed*** ***Extension Removed*** Please read the first posting regarding this...

Post Reply