MULTI RESPONSIVE MENU

In this section you can share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder.

There are already more than 250 extensions available!
User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 657
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by Patrik iden » Mon Aug 03, 2015 9:10 pm

burglar wrote:My site contains a fixed header and footer. Master objects does not allow for this. Is there any other way round it?
Not that i know about.

fr02774
 
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 17, 2012 7:11 pm
Location: france
Contact:

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by fr02774 » Mon Aug 03, 2015 10:35 pm

Patrik iden wrote:Hello,
(in page test, i don't want to click on menu 'le foot' for exemple). Answer: do not use any link on the le foot main menu button.
How can i do for it begin at 0,99, and when i scroll, it up to 0,0. Answer: You can't.
you can have submenus on other submenus.
I have no documentation. Just read the info on every option.

Have you tried the WWB CSS Menu?
hello,

all has been corrected, but it stay the problem with submenu
- when i choose "le foot" i have lot of submenu. When i select a submenu, it is display on a strange way, mix with the old menu. Can i display submenu, righter is folder ?
How can I shif (padding) the levels of submenu ? what is the option ?

i search to have this
menu
submenu level 1
submenu level 1 - submenu level 2 - submenu level 3
submenu level 2

the problem is here --> http://marius-david.fr/presentation2.php menu "le foot" and submenu a year



thanks
Laurent DAVID
Webmaster of http://marius-david.fr/

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 657
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by Patrik iden » Mon Aug 03, 2015 10:43 pm

You can't have submenus on other submenus. This is only a 2-level menu.

Vlastimil
 
 
Posts: 112
Joined: Sun Oct 28, 2012 8:19 pm
Location: Czech Republic

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by Vlastimil » Sun Mar 13, 2016 5:58 pm

Hi, when I use in Back Button Text some Czech characters (project is based on in UTF-8), the czech characters are not displayed correctly.

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 657
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by Patrik iden » Sun Mar 13, 2016 6:34 pm

Vlastimil wrote:Hi, when I use in Back Button Text some Czech characters (project is based on in UTF-8), the czech characters are not displayed correctly.
Sorry i dont know wy this is.

Vlastimil
 
 
Posts: 112
Joined: Sun Oct 28, 2012 8:19 pm
Location: Czech Republic

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by Vlastimil » Fri Mar 18, 2016 3:03 pm

Thanks for your answer.

cdasupport
 
 
Posts: 89
Joined: Wed Oct 22, 2014 8:23 am

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by cdasupport » Wed Sep 13, 2017 11:32 am

Hi gys'n gals

May I be so bold to ask, all the files that are in the download, how am I suppose to install this and where do all the files and folders goto ?

Jase

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 657
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: MULTI RESPONSIVE MENU

Post by Patrik iden » Wed Sep 13, 2017 6:20 pm

You only use the Extension file.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests