New Form probs

Issues related to forms.
Post Reply
Trugmaker
 
 
Posts: 133
Joined: Mon Mar 23, 2015 3:11 pm
Location: East Sussex UK
Contact:

New Form probs

Post by Trugmaker » Sun Aug 18, 2019 10:58 am

I am still having a few problems with the new form I am creating:-
1) I have changed something as what was working well (with a couple of niggles), now when testing online I get the following message - The requested URL /<.html was not found on this server.
2) I have unchecked ALL Autofill options but it continues to autofill
3) Although I have set no validations, when the telephone number is entered if there is a space included, it gives an error notification to enter digits only?
Your help would be appreciated
Never complain about getting old, the alternative is far worse!

User avatar
Pablo
 
Posts: 18398
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: New Form probs

Post by Pablo » Sun Aug 18, 2019 11:29 am

1. To be able to help you I need to know all your settings.
2. 'autofill' is a browser feature. For some browsers it cannot be disabled. This is unrelated to the software.
3. To be able to help you I need to know all your settings.

Trugmaker
 
 
Posts: 133
Joined: Mon Mar 23, 2015 3:11 pm
Location: East Sussex UK
Contact:

Re: New Form probs

Post by Trugmaker » Sun Aug 18, 2019 11:31 am

How do I show you 'all your settings'
Never complain about getting old, the alternative is far worse!

User avatar
Pablo
 
Posts: 18398
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: New Form probs

Post by Pablo » Sun Aug 18, 2019 11:32 am

1. Include the URL of the page
2. Share the project file.

Related FAQ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134

Post Reply