Page 2 of 4

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Thu Aug 16, 2018 7:09 pm
by sstepun
This has never worked from day one. I know the keys are correct. I have looked at the code and the keys are correct there also.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Thu Aug 16, 2018 8:09 pm
by Pablo
Are you using the most recent version of the software and the extension?
Older versions of the extension did not support case sensitive servers. This has been solved several months ago.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Sat Nov 24, 2018 1:02 am
by h3rnan
GeorgeR wrote:
Sat May 05, 2018 6:59 pm
I created a simple contact form using the built in PHP form processor script and it works works well, no issues at at. Then I decided to add reCAPTCHA V2 to add some spam protection, but not having much success with that. I donwloaded and installed the extension and added reCAPTCHA V2 to my existing form script which was previouly working. Copy and pasted the Site and Secret keys from Google and published the form to the server along with the reCAPTCHA folder. The form (which is php) and reCAPTCHA folders do appear on the server. The form page loads ok in the browser, and the green check mark (not a robot) appears when the box is clicked. However, when the form is sent an error code appears: The reCAPTCHA code is incorrect. Please try again. Error: Array. I had thought that, perhaps, I had not entered the Site and Secret key codes properly, but I repeated that process again several times and repulbished, with the same result. Any idea what might be going on?
Have you solved the issue? Same here..

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Sat Nov 24, 2018 7:30 am
by Pablo
Does your host support PHP 5.6 or newer?
Did you add the catpcha extension to the form?

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Sat Nov 24, 2018 11:32 am
by h3rnan
Pablo wrote:
Sat Nov 24, 2018 7:30 am
Does your host support PHP 5.6 or newer?
Did you add the catpcha extension to the form?
No, Hosting says 5.5.2.
Yes, into layout grid.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Sat Nov 24, 2018 1:07 pm
by Pablo
No, Hosting says 5.5.2
In that case recaptcha 2 probably will not work.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Sat Nov 24, 2018 1:11 pm
by h3rnan
Pablo wrote:
Sat Nov 24, 2018 1:07 pm
No, Hosting says 5.5.2
In that case recaptcha 2 probably will not work.
Yes, I'm already working on alternatives.
Thank you.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Fri Dec 14, 2018 3:44 pm
by jors
I struggle for quite some time with exactly the same error. Did anyone managed to find a solution?

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Fri Dec 14, 2018 4:03 pm
by Pablo
Did you check the PHP version on the server?

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Fri Dec 14, 2018 4:10 pm
by jors
Yes I did PHP version 7.2

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Fri Dec 14, 2018 4:16 pm
by Pablo
In that case it should work without any issues.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Fri Dec 14, 2018 4:27 pm
by jors
Here is the contact page with the issue https://yourhearing.co.za/page1.php if it would help to assist.

Would it help and be save to upload files recaptcha folder to forum?

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Fri Dec 14, 2018 4:31 pm
by Pablo
The recaptcha seems to be displayed correctly.

Note that I cannot provide support on the underlying functionality. This is a third party script.

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Mon May 13, 2019 9:17 pm
by windsurfer
I am using version 11.2.4 and i know i have seen somewhere that i can change the php version to 7 of my site but i have looked through the menus and can't for the life of me find it any more.
Anybody ?

Re: reCAPTCHA V2 Array Error

Posted: Mon May 13, 2019 9:36 pm
by BaconFries
This feature is available in WB14.x.x Please also note there is no support on your current version of WB11.x.x