master_frame not publishing / overwriting

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Fri Sep 20, 2019 6:41 pm

Hey Pablo,

I cant figure this one out. I cannot get the image on the top of this page to show up. https://www.pacificcoastindian.com/indi ... sories.htm which is part of my master_frame file.

It's just showing the alt text.

I've tried deleting and republishing the master_frame file from the server, I've moved the master_frame file to a new folder, and I've renamed the image to see if anything will force it to publish. But no luck!

It's working on my other pages for example: https://www.pacificcoasttriumph.com/tri ... sories.htm

I have noticed that if I use the "Inspect element" tool in my browser, the html does not seem to be changing. I've renamed the image from "PCCfnt" to "PCC2fnt" and the tool remains showing "PCCfnt" online. So it seems the master_frame is not publishing or over writing changes at all.

(BTW, "do not publish" is NOT checked)

Here is my file https://www.pacificcoastindian.com/Pablo/

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 23401
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by Pablo » Fri Sep 20, 2019 8:31 pm

Note that if you change the master frame then you will have to republish all pages that use that page. Republishing the master frame will not do anything, because it is just used as a 'template'.
The actual published page is a merge of the master + content page.

But it looks like you have already fixed it, because t tlooks ok for me.

pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Fri Sep 20, 2019 8:40 pm

Pablo,

Not sure what I did... but I did publish the whole site several times. I'm thinking now, it may have been an issue at the server level. Anyway, Thanks for looking into it.

pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Fri Mar 06, 2020 5:21 pm

Pablo,

Kind of the same issue again. Trying to change the master_frame and the change I'm making is not publishing.

Here's a page I'm working on https://www.pacificcoastindian.com/indi ... sories.htm

All the way at the bottom of the page where it says in text

pacificcoastcruisers - atlanticcoastcruisers - atlanticcoaststar -......

I'm trying to change the link attached to "atlanticcoastcruisers" from https to http.

I'm publishing "entire site" and "all files". Been trying for a couple of days. I've cleared my cache and tried different browsers.

When I "preview in browser" it drops the http:// altogether (which I guess is ok) but it's not changing it live.

Any suggestions.

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 23401
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by Pablo » Fri Mar 06, 2020 6:06 pm

Are there any errors in the publish log?
If you first remove the page from the server does it work in that case?

pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Fri Mar 06, 2020 9:06 pm

Pablo,

No errors were shown. I haven't deleted the page(s), (because I would need to delete all the pages, right?) but I did publish a new page, and it published correct.

https://www.pacificcoastindian.com/test.htm is the new page.

Which leads to another questions. I inserted html code "after <body> tag" why is the html I inserted above the header? Isn't the <body> between the header and footer?

User avatar
Pablo
 
Posts: 23401
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by Pablo » Fri Mar 06, 2020 9:32 pm

Maybe the file on the server is read-only?

Code inserted in 'after <body> tag' will not be placed before the header.

pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Fri Mar 06, 2020 11:38 pm

I'll check the file on the server. Not sure why it would be read only... Hmm? Could that be a setting that is changeable within WYSIWYG as well or something WYSIWYG would have set/changed on the server?



As far as the after <body> tag , what are you seeing on this page?

https://www.pacificcoastindian.com/test.htm

The header should be the Black Banner that says Pacific Coast Indian with the orange navigation bar below it

I think what happened is I created a header using a 'LayoutGrid', instead of the 'Page Header' box.

So placing html after the <body> tag, does not place it into the "ContentPlaceHolder" I think I assumed that the LayoutGrid would be the header by default since it was placed before the ContentPlaceholder.

So do I need to put the LayoutGrid into a Page Header Block?

User avatar
Pablo
 
Posts: 23401
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by Pablo » Sat Mar 07, 2020 7:48 am

Could that be a setting that is changeable within WYSIWYG as well or something WYSIWYG would have set/changed on the server?
This is server related.

Sorry, but I cannot see what you have done based on the HTML code.
If you need my assistance then please share a demo project so I can see all your settings.

pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Mon Mar 16, 2020 11:42 pm

Pablo wrote:
Sat Mar 07, 2020 7:48 am
Could that be a setting that is changeable within WYSIWYG as well or something WYSIWYG would have set/changed on the server?
This is server related.

Sorry, but I cannot see what you have done based on the HTML code.
If you need my assistance then please share a demo project so I can see all your settings.
Pablo,

The server is set at 0644. So it's not set at 'read only' that I can tell.

Do you have a link on sharing a demo project for you?

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 23401
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by Pablo » Tue Mar 17, 2020 6:53 am


pacstar
 
 
Posts: 225
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:49 pm
Contact:

Re: master_frame not publishing / overwriting

Post by pacstar » Tue Mar 17, 2020 5:36 pm

Pablo wrote:
Tue Mar 17, 2020 6:53 am
Related FAQ:
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 10&t=82134
Pablo,

OK, not sure if this makes sense or not but here's what I did. I completely deleted the master_frame.css and .htm from the server. Then republished, and it republished the files but they still were unchanged as if WYSIWIG still published the old version. So I went back in and changed my publish settings from winsock to wininet then published again and it finally published the change.

Publishing 'Page Content' during this hasn't been an issue. Just the master_frame page.

Anyway, I have no idea if that is helpful to you or not. I still have a couple of other website to publish master_frame changes to. If I notice anything different, I'll let you know.

Thanks

Post Reply