Publishing problem

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
GuyTahiti
 
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 08, 2019 8:59 am

Publishing problem

Post by GuyTahiti » Mon Apr 08, 2019 9:14 am

Hello ! This is my first message on this forum. And it's also the very first site I do in my life. And of course I do it with Wysiwyg Web builder. I just tried to put it online, but it does not work. The preview without a browser works perfectly. When I opublie in a folder of my computer, it works very well too.
The structure of my site is as follows: There are three folders:
home
French
English
with in each folder the elements necessary for the site. When I use the publish button, everything goes well but on the site in the www folder (I am hosted at OVH) I find all three folders. But since there is no visible index.html file, it can not work.
How should I do it ? Should the files be deleted?
Thanks for your help.

User avatar
Pablo
 
Posts: 16715
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Publishing problem

Post by Pablo » Mon Apr 08, 2019 9:16 am

The 'index' page should be in the root of your website.

GuyTahiti
 
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 08, 2019 8:59 am

Re: Publishing problem

Post by GuyTahiti » Mon Apr 08, 2019 11:46 pm

Thank you Pablo. I changed the structure of my site. I deleted the Home folder so that the elements are at the root of the directory. What deceived me was that the preview worked well. Many thanks for your help.

Post Reply