*** SOLVED *** Preview Issues

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
colsmith999
 
 
Posts: 26
Joined: Wed Dec 19, 2018 10:35 am

*** SOLVED *** Preview Issues

Post by colsmith999 » Wed Dec 19, 2018 10:53 am

I recently had to replace my system hard drive and so had to re-install the Web Builder software. Web Builder has installed correctly and editing and publishing all work fine but i have an issue with the preview option

in the previous install of the program a click on preview would take me straight to my chrome browser to see the page i have selected for preview.

But now with this new install whenever i select a page to preview it the program opens a small message box called 'Generating html output'

It then generates html for every single page of my website before showing me a preview of the page i originally selected. As you can imagine with many pages of my site this is frustrating me to have to sit and wait while this generating html output thing happens.

Am i missing a setting in options to stop this behaviour?

Someone... anyone ... please help me!!!

User avatar
Pablo
 
Posts: 17672
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Preview Issues

Post by Pablo » Wed Dec 19, 2018 10:57 am

Please enable 'preview entire website'

Related tutorial:
http://wysiwygwebbuilder.com/preview.html

colsmith999
 
 
Posts: 26
Joined: Wed Dec 19, 2018 10:35 am

Re: Preview Issues

Post by colsmith999 » Wed Dec 19, 2018 11:00 am

Many thanks

Problem solved :D

Post Reply