Page 1 of 1

*** SOLVED *** Publish details are not getting stored -pls help

Posted: Tue Dec 18, 2018 4:17 am
by shethisatish
Hello.
I am using ver 10.4.8 from last few years but from yesterday the publish details are not getting saved.
I mean the username, host details etc are not getting saved. Every time i have to enter them again and again.
Can you please let me know why this is happening and solution for same.

best regards

Re: Publish details are not getting stored -pls help

Posted: Tue Dec 18, 2018 4:47 am
by BaconFries
First please note that version 10.4.8 is no longer supported. One possibility is you have a system cleaner running in the background and that is deleting the information.

Note that WYSIWYG Web Builder does not store the "Publish FTP" details within the website project file .wbs the FTP publish info for all your website projects are stored in one file and you will have to select the correct one for the current website you are working on when you go to publish. All your publish data is stored in a file called 'publish.dat' so you would have different publish profiles for each project.

See the following:
http://wysiwygwebbuilder.com/publish.html

Re: Publish details are not getting stored -pls help

Posted: Tue Dec 18, 2018 7:02 am
by Pablo
The problem is most likely related to the 'publish.dat' file.
Either the file is read-only or not accessible for the application.

Re: Publish details are not getting stored -pls help

Posted: Wed Dec 19, 2018 3:32 am
by shethisatish
Thank you Pablo for precise solution. It worked fine.
Thank you once again.