Preview not working

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
mrshah
 
 
Posts: 38
Joined: Thu Apr 02, 2015 9:51 am

Preview not working

Post by mrshah » Sat Sep 08, 2018 11:14 am

Hi guys

I have built a basic campaign, but the page wont display in any browser!?

Here is the project;

https://drive.google.com/file/d/1usHUOD ... sp=sharing

Please let me know?

Its Webbuilder 14!

Thanks

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4187
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Preview not working

Post by BaconFries » Sat Sep 08, 2018 11:46 am

What are we supposed to be looking at? a nice image of a Mercedes AMG? or a .wbs project file?

mrshah
 
 
Posts: 38
Joined: Thu Apr 02, 2015 9:51 am

Re: Preview not working

Post by mrshah » Sat Sep 08, 2018 12:02 pm

Hi Baconfries

I sent the full test project for you to see what I've built and any default settings that might be interfering with the test preview.

If you own the project and just click preview, the car in the container doesn't a ear in Firefox / chrome.

Can you please look into this?

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 14505
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Preview not working

Post by Pablo » Sat Sep 08, 2018 12:03 pm

The link does not go to a .wbs project.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4187
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Preview not working

Post by BaconFries » Sat Sep 08, 2018 12:06 pm

The link goes to a .zip which contains only a .jpg file nothing else!!!

Image

mrshah
 
 
Posts: 38
Joined: Thu Apr 02, 2015 9:51 am

Re: Preview not working

Post by mrshah » Sat Sep 08, 2018 4:09 pm


mrshah
 
 
Posts: 38
Joined: Thu Apr 02, 2015 9:51 am

Re: Preview not working

Post by mrshah » Sat Sep 08, 2018 4:53 pm

Hi!

ITS WORKING NOW?!

I simply restarted my computer...

Any idea>?

User avatar
Pablo
 
Posts: 14505
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Preview not working

Post by Pablo » Sat Sep 08, 2018 5:34 pm

There is no content inside the layout grid, so the height of the grid will be zero.
You must add content to the grid.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests