Issue with rollover lyer

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
mayur007
 
 
Posts: 495
Joined: Tue Jun 24, 2014 9:06 am

Issue with rollover lyer

Post by mayur007 » Sun Apr 01, 2018 1:24 pm

Hi
There is a issue with roll over layer that in software its showing round but in preview its square

What did i do was changed the radius of the rolloverlayer to 200 changed the radius of the default one hover one didnt has any radius setting in it.

circle in software square in preview
how do i change the radius of he hover one ?

software

Image

preview

Image

User avatar
Pablo
 
Posts: 13918
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Issue with rollover lyer

Post by Pablo » Sun Apr 01, 2018 3:42 pm

I'm sorry, this functionality is currently not implemented.
I will try to add it in a future update.

mayur007
 
 
Posts: 495
Joined: Tue Jun 24, 2014 9:06 am

Re: Issue with rollover lyer

Post by mayur007 » Wed Apr 04, 2018 8:52 am

Ok thanx :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests