Sitemap

Issues related to previewing and publishing your web site.
Post Reply
Garfield
 
 
Posts: 21
Joined: Thu Jul 07, 2016 6:42 am

Sitemap

Post by Garfield » Wed Oct 18, 2017 7:52 am

Hi Pablo
I need your help... When I'm publishing the webpage on the server including SiteMap, there is no sitemap.xml on the server.
a few weeks ago I created and transferred another website and including SiteMap, and the SiteMap is on the server. What can it be? it has always worked so far.
create sitemap is activ/ URL ist correct with http://www.internet-am-hochrhein.de / do not include this page in sitemap is only active for a few sites.
Thanks for your help

User avatar
Pablo
 
Posts: 20156
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Sitemap

Post by Pablo » Wed Oct 18, 2017 8:07 am

Did you publish the entire website?
If you publish a single page then the sitemap will not be generated.

Garfield
 
 
Posts: 21
Joined: Thu Jul 07, 2016 6:42 am

Re: Sitemap

Post by Garfield » Wed Oct 18, 2017 8:11 am

Yes I published the entire Website multiple times

User avatar
Pablo
 
Posts: 20156
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Sitemap

Post by Pablo » Wed Oct 18, 2017 8:38 am

Do you see the file in the publish log?

Garfield
 
 
Posts: 21
Joined: Thu Jul 07, 2016 6:42 am

Re: Sitemap

Post by Garfield » Wed Oct 18, 2017 9:00 am

Thanks a lot for your help. The problem was, that it reset the publishing settings to the old publishing path ... and there I found the xml file. I transfered it to the new publishing path, xml file is there. Evereything is o.k. now. I am so Sorry, it was my mistake. WWB and Pablo are great and thank you!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest