WB14 Built-in Responsive Menu not updating

Issues related to hyperlinks and web site navigation.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/links.html
Post Reply
LJLachance
 
 
Posts: 65
Joined: Sun Feb 04, 2018 8:19 pm

WB14 Built-in Responsive Menu not updating

Post by LJLachance » Wed May 16, 2018 1:57 am

Not sure where I'm going wrong but- I have a "responsive menu" - the one built-in to the navigation section - at the top of my master page. I have gone back (after it was initially made) and added new links/menu items and saved the page. When publishing the page, anything/everything else that I may have changed on the master page updates fine but, the menu changes are not reflected in the newly published page. It's as if I made no changes at all. I can't very well show this but the menu itself can be viewed here: http://206.214.218.15/lachance.php. I added an item to the Home section but it's not showing up after I save and publish the page?

Thanks again for your assistance.

User avatar
Pablo
 
Posts: 13090
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: WB14 Built-in Responsive Menu not updating

Post by Pablo » Wed May 16, 2018 6:05 am

Did you publish all files?
When you update the master page then you need to republish all pages that use the master page (not the master page itself).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests