Link and event not working together

Issues related to hyperlinks and web site navigation.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/links.html
Post Reply
Dave_F
 
 
Posts: 14
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:00 pm

Link and event not working together

Post by Dave_F » Mon Nov 13, 2017 12:31 pm

Hi there

First of all, I've read the post explaining that the functioning of a link could be affected by adding an event to the same object:
viewtopic.php?f=10&t=37833

My problem is that the link is still working but the event isn't. The above advice only seems relevant when it's the link that won't work.

What I'm trying to do is create a number of 'how to' pages in a subscription-only area of my website. To be tablet and mobile friendly, my aim is that users can just scroll down each individual page. I'm using inline frames to display each section of the advice. After each section, I want users to have to click a 'next section' link (which is part of the parent page, not in the iframe). This will open the next bit of advice below in another iframe. This all works fine, no problem.

The problem comes when I try to use the link to also implement an event that will unhide a text object (again on parent page) below the newly opened iframe. This text object will contain the link to the next section. The reason I want to keep 'next' links hidden until they are about to be used is that I don't want the user to see a string of them down the page under the yet-to-be-populated iframes.

I've created an event for each link, to unhide the next one, but so far only the link action (to populate the iframe) is working. The event to unhide the next link won't work.

I've created a simple version of what I'm trying to do at: http://www.wordcentre.co.uk/testpage/index.html and the project is online at
http://www.wordcentre.co.uk/testpage/Untitled2.wbs.

Thanks!

Dave

User avatar
Pablo
 
Posts: 16864
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Link and event not working together

Post by Pablo » Mon Nov 13, 2017 1:09 pm

Because the text is floating (it is part of a layout grid), you will need to use 'ShowWithEffect' instead.

Dave_F
 
 
Posts: 14
Joined: Thu Oct 12, 2017 3:00 pm

Re: Link and event not working together

Post by Dave_F » Mon Nov 13, 2017 3:00 pm

That's great, Pablo! Thanks very much.

best wishes

Dave

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests