Foto niet zichtbaar in preview

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
coolcar
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 20, 2012 7:22 pm
Location: Velsen-Noord

Foto niet zichtbaar in preview

Post by coolcar » Thu Sep 05, 2019 11:20 am

Als ik de door mij gemaakte pagina van een andere foto voorzie en deze vooraf wil bekijken in ,,voorbeeld in browser weergeven" krijg ik die nieuwe afbeelding als een zwart vlak te zien??????
Het gaat dan om de foto achter autobandenservice van der aar zie
http://www.autobandenservicevanderaar.nl
iemand een oplossing cq antwoord.
Groet Coolcar

User avatar
Pablo
 
Posts: 18061
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Foto niet zichtbaar in preview

Post by Pablo » Thu Sep 05, 2019 11:37 am

Wat moet ik precies doen om het probleem te zien?

coolcar
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 20, 2012 7:22 pm
Location: Velsen-Noord

Re: Foto niet zichtbaar in preview

Post by coolcar » Thu Sep 05, 2019 11:52 am

als ik een nieuwe foto plaats en wil m voordat ik m publiceer contoleren in preview zie ik een zwart vlak en geen foto die ik wel in de ontwerpfunctie zie

User avatar
Pablo
 
Posts: 18061
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Foto niet zichtbaar in preview

Post by Pablo » Thu Sep 05, 2019 11:59 am

Misschien is het formaat van de afbeelding niet juist?
Or misschien heeft de bestandnaam spaties of andere tekens die niet zijn toegestaan?

Om je hierbij te kunnen helpen moet ik de pagina zien waar het probleem optreed.

coolcar
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 20, 2012 7:22 pm
Location: Velsen-Noord

Re: Foto niet zichtbaar in preview

Post by coolcar » Thu Sep 05, 2019 12:09 pm

hoe moet ik dat duidelijk maken aan je?

User avatar
Pablo
 
Posts: 18061
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Foto niet zichtbaar in preview

Post by Pablo » Thu Sep 05, 2019 12:12 pm

Waar op de website moet ik precies kijken om het probleem te zien?

coolcar
 
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 20, 2012 7:22 pm
Location: Velsen-Noord

Re: Foto niet zichtbaar in preview

Post by coolcar » Thu Sep 05, 2019 12:20 pm

ik denk dat ik het heb gevonden met jouw suggestie van verkeerde bestandnaam.
Bedankt voor het snelle meedenken.
Groet Coolcar

Post Reply