Opstarten WB15

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
marenko
 
 
Posts: 68
Joined: Mon Aug 19, 2013 1:25 pm
Location: Gistel
Contact:

Opstarten WB15

Post by marenko » Tue Jul 02, 2019 3:48 pm

Pablo

Sedert ik versie 15 heb geinstalleerd start het programma op na ongeveer 45 seconden.
Vorige 14 was geen probleem.
Ik heb de laatste update vandaag dedownload en geinstallerd.
kan dit aan ve versie 15 liggen?
Heb virusscanner norton met firewall
Dank.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17970
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by Pablo » Tue Jul 02, 2019 3:57 pm

Misschien heb je veel fonts of extensies geinstalleerd?
Of misschien heb je High DPI support aan staan, dit kost wat meer tijd vanwege de hoge resoluties icons die moeten worden geladen.

Op mijn computer start de software binnen 1 seconde op (64-bit versie).

marenko
 
 
Posts: 68
Joined: Mon Aug 19, 2013 1:25 pm
Location: Gistel
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by marenko » Tue Jul 02, 2019 6:21 pm

Pablo

Het zijn dezelfde fonts en extenties als bij v14 dus daaraan ligt het niet.
en verder High DPI support staat uitgeschakeld
dus zal ik moeten een andere oorzaak zoeken
alvast bedankt voor uw antwoord.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17970
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by Pablo » Tue Jul 02, 2019 6:31 pm

Misschien instelling in je firewall of virusscanner?

User avatar
jerryco
 
 
Posts: 155
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:42 pm
Location: Purmerend, Holland

Re: Opstarten WB15

Post by jerryco » Tue Jul 02, 2019 6:38 pm

Welke Windows versie gebruik je?
// Love is the acceptance of nothing / So, you're here. Now dance.

marenko
 
 
Posts: 68
Joined: Mon Aug 19, 2013 1:25 pm
Location: Gistel
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by marenko » Tue Jul 02, 2019 7:11 pm

De virus scanner is norton alsook de firewall, maar daar ken ik niets van althans niet van firewall....
de virusscanner even uitgeschakeld alsook de firewall en inderdaad een stuk vlugger.
zal uitvlooien waar de vertraging zich voordoet

Ik gebruik Windows10 versie mei 2019.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17970
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by Pablo » Tue Jul 02, 2019 7:51 pm

Heb je de 64bit versie van WWB?

marenko
 
 
Posts: 68
Joined: Mon Aug 19, 2013 1:25 pm
Location: Gistel
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by marenko » Wed Jul 03, 2019 11:47 am

Pablo

In de help / over / zie ik niet welke versie ik heb !
waar kan ik dat vinden.
Op het forum zie ik als er niets bij staat dat het een 32 bit versie is.

Mijn computer is een 64 bit windows 10 volledig up to date.
Ik het beter over te schakelen naar een 64 bit versie? en waar kan ik dat dan downloaden?

dank

User avatar
Pablo
 
Posts: 17970
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by Pablo » Wed Jul 03, 2019 11:59 am

Op het forum zie ik als er niets bij staat dat het een 32 bit versie is.
Klopt!
Ik het beter over te schakelen naar een 64 bit versie? en waar kan ik dat dan downloaden?
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... =1&t=77283

Heb je misschien veel icon libraries geinstalleerd?

marenko
 
 
Posts: 68
Joined: Mon Aug 19, 2013 1:25 pm
Location: Gistel
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by marenko » Wed Jul 03, 2019 12:37 pm

Pablo
Ik download versie 64 bit waarvoor dank.
Nu u het aangeeft herinner ik mij dat er inderdaad de icon libraris zijn geinstalleerdmaar dit is een tijd geleden en heb er geen vertraging door vastgesteld.
Kan ik desnoods er terug deinstalleren?

User avatar
Pablo
 
Posts: 17970
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Opstarten WB15

Post by Pablo » Wed Jul 03, 2019 12:41 pm

Je kunt ze eventueel tijdelijk uitschakelen door de 'iconlibraries' map te hernoemen

Code: Select all

C:\Users\UserName\Documents\WYSIWYG Web Builder\system\iconlibraries
naar

Code: Select all

C:\Users\UserName\Documents\WYSIWYG Web Builder\system\iconlibraries_off

Post Reply